reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kicia, a jakie badania krwi masz zlecone?
Mi uczulenia pokarmowe objawiały się zawsze wysypką, więc myślę że to raczej nie jest pokarmowe, tylko kosmetykowe cuś. Tym bardziej, że u mnie też to ścierwo było i w tym samym wieku właśnie na proszek. :tak:

Nonek, my też ciekawe :tak:

kasia nic konkretnego, ale lekarka mowila ze w jednym laboratorium ponoc robia takie badania, musze zadzwonic!

Ja to chyba jestem jakas wyrodna matka. Nie robilam malej zadnych dodatkowych badan, nie bylam u ortopedy, neurologa itp. Nigdy lekarka mi nie mowila aby zrobic. Moze jutro sie zapytam czy nie odwiedzic jakiegos specjalisty.

A ja piore wszystkie rzeczy Nat w proszku Persil...

co zrobic z plamami po marchewce ze słoika??????? to badziewie nie chce zejść... help............

Dita - zostaw to... bo tylko się mozesz poklocic z siostra na dobre... na pewno bedzie git! przynajmniej dla niej:tak:

Kate, suwaczek grudnióweczkowy jest gites!!! :-):-):-)

Ja marchewkowe zapieram w mydle dzieciowym Johsona tak żeby zlazło od razu po poplamieniu i schodzi. Generalnie tetra zawiązana na szyi to najlepszy śliniak... i dziecko w samych bodziaku... i dokarmiacz w fartuchu ochronnym... hehe, dobrze, że nikt zdjęć nam nie robi :-D

Nonek, Roni, ja bym też nie była, ale cholernik rzygał i ciągle teraz coś wykrywają do zbadania... No i zawsze się zgadzam, żeby nie mieć potem wyrzutów sumienia :dry:

kate jestem z Ciebie dumna :cool2:

moj tez cos ma co jakis czas ale schodzi
wiem ze banany niet
teraz mysle ze cos z proszkiem i chyba tez zaczne z platkami

Hehehehe.... jakoś musiałam to uczcić...

Sugar - no drugi trymestr, hohohoho...

co do proszku...:dry: Vizir jest syf... Persil troche lepszy... ale mi nie chce schodzić ta nieszczęsna marchewka... i jagody:baffled: jak to gó wno sprac?????:confused: :confused: :confused:

reklama
Ja tetre poprostu zamaczam w ace blue, pozniej piore recznie i dodaje pozniej do reszty prania. Inaczej mi nie zchodzi. A piore tez w persilu. Probowalam platki i te sprawy, ale nie pomaga.

Do góry