reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sugar - tuy szukaj na to spotkanie domku z ogrzewaniem i z wielkim zapasem opału:cool2::cool2: Jak tak dalej pójdzie to se kiełbaski na patelni usmażymy a nie na dworze:eek:

Kicia Olafek skończy za parę dni 5 miesięcy wiec zacznie szósty, i mozesz spokojnie zacząć wprowadzać pyszną zupkę Sugar, od 1 łyzeczki dziennie, potem 2, 3, 4... itd, potem owocki 1 łyzeczkę, 2, 3...
Kaszkę ryżową, czy kukurydzianą też juz spokojnie możesz podać:tak::-)

Maja pliz nie znawco:-):zawstydzona/y:
Sugar takiemu malińkowi 100ml dziennie to max jaki ja bym podała:-), ale czasem można napić młodego heubatką lub wodą jednego dnia, a potem kolejnego dnia dać mu wiecej soku. Tygodniowo ok 0,5 litra;-)

a ja wpadłam na zaje bisty pomysł i postanowiłam szmatławcowi wyjąć wenflon bo ją ztrasznie wkurzał :tak: no i ku rwa ja sikneło krwią ta zaczeła latać jak poje bana więc teraz udaje się w celu szorowania ścian w przedpokoju:baffled: następnym razem pier dolne się chyba w głowe za nim wymysle coś równie głupiego :eek:

My dzis mielismy drugie szczepienie i bylo ok
teraz maluki strasznie marudzi boli go reka tak ze nie mozna nawet dotknac

wazy 7.5 kg
ciemiączko zarosło (jak jest u waszych dzieci?)
zeberka zdeformowane lekko, jednak to byl poczatek krzywicy (zajebie lekarzy) mam go w zadnym wypadku nie sadzac i moze wroca do formy i nie beda tak odstawac
moj maly wogole nie garnie sie do sadzania wiec i ja nie przymuszam go

reszta super

Nieistotna, u mnie ciemiączko jak po porodzie, może trochę ruszyło, ale ja nie wyczuwam różnicy. Ale mały ma stwierdzony niedobór D3. Żebra ma ok.

Kate - miłego imprezowania! 100 lat!

Miłka :laugh2::laugh2::laugh2:

A ja dziś pierwszy raz w pracy - powiedziałam że będę do jesieni tj. przeprowadzki, przychodzić 3 dni po 6 godzin. Szef powiedział ok i super się cieszę. Także na razie powolutku będzie. Będę w pracy pn, wt i pt.
Dziś głównie plotki itepe. W pt porobię jakieś przygotowania, a od pn zaczynam pełną parą.
Maluch siedział z babcią, która zrobiła mi z domu tornado bawiąc się z nim wszystkimi chyba zabawkami :-D Zeżarł 160 ml Bebiko oraz dwa słoje (zupowy i jabłko). Szczęśliwy i nic nie płakał za mamą.

reklama
U Piotrula objawił się miekką potylicą, która ugina się przy naciśnięciu.
Przy badaniu do szczepienia stwierdził lekarz.

Do góry