reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nonku mi pomaga jak rozgrzeje gardło np szalikiem ale u malucha byś musiałą bardzo uważać:tak:

Sugar tylko pozazdrościć koleżance:-D

Zalezy czy kaszel morky czy suchy

inhalacje lub chociaz wrzątek w pokoju
lekkie oklepywanie plecek

Czesc dziewczyny.
Powiedzcie mi jak Wasze dzieci zachowywaly sie jak zaczynaly zabkowac.
Moja Marika jest jakas dziwna. Ma podwyzszona temperature, gryzie wszystko,nie bardzo chce w dzien jesc za to w nocy nadrabia. Juz nie jest tym aniolkiem ktory przesypial cala noc, teraz budzi sie dwa razy na cycusia. dobrze ze chociaz nie placze.Moze to wina upalow ze tak sie przestawila z jedzeniem. Chora napewno nie jest bo dzis bylam z nia u lekarza.
Zeby to chyba tak od razu nie wyjda? Zajmie to pare dni lub tygodni?
W sumie to pewnie indywidualna sprawa.

Nonek - posłuchaj Nieistotnej... ona już to przeżyła...

Maja - to mogą być ząbki... smaruj Małej dziąsełka... to może być nawet kilka tygodni...

A u nas...:no:
Nat już wie, że jest chora... ma coraz więcej tych pęcherzyków... i ją to swędzi... jak jej pomóc???????????????????????????????? HELP!!!!!!!!!!!!
jest marudna...
teraz juz śpi...

Ja też idę spać...

Kate naprawde wspolczuje.Sama chyba nie wiedzialabym co robic. Na szczescie ta choroba nie trwa dlugo. Gdzies kiedys slyszalam ( nie wiemczy nie na naszyn forum) o kapieli w wodzie z gencjana. Moze sprobuj ... podobno krostki szybciej sie goja ... tylko dzidzia bedzie fioletowa.
Pozdrawiam

Kate - pudroderm jest coś takiego czy coś...
Najlepiej spytaj w aptece - powinni sie przecież na tym znać.
Kurde, biedactwo nasze...

nonek - przy kaszlu to jak przy katarze - nawilżaj, obniż temperaturę, układaj wyżej. I lepiej idź do lekarza, bo z kaszlu może się coś poważniejszego wykluć.

kurde, moja też ma znowu gile

reklama
kurde, pół nocy nie spałam przez tą moją głupią siostrę.
Czuję się jakby ktoś z rodziny odszedł.. - w końcu Tomek należał już do rodziny - przez 7 lat były wspólne wypady..
właściwie tylko z nimi mogliśmy gdzieś wyjechać, zrobić grilla, popić piwo... Pisałam już że przyjaciół nie mam...
I naprawdę widać że Tomek ją kocha, błaga o ostatnie szanse...
a ta głupia poleciała do drugiego i już.
Ten drugi to tirowiec - no super życie jej zapewni. Zostawi w pi zdu z pieluchami na długie tygodnie.
Normalnie ręce opadają - płakać mi się chce.
Nie moje życie, nie mój bałagan...
ech...

Do góry