reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dziękujem za życzenia ! :tak::-)
I przyłączamy się do życzeń dla Filipka i Alanka ! :-)
Moje dziecię zrobiło sobie ( i mamie :tak: ) z tej okazji prezent i spało do 9:15 ( od 21:00 ) bez najmniejszej pobudki :szok: nawet nie obudził sie nad ranem , zeby mu knebelka ( smoka ;-) ) dać ! Kochany pieciomiesięczny dzidziol :tak::-)

reklama
Hello Yelow

Sto Lat zalegle dla niuni Dity i wielki buziak.
Dziekujemy za zyczonka
I zyczymy sto lat dla dzisiejszych jubilatow!!!!

Wrocilismy wczoraj o 2 w nocy. Byla sliczniusia pogoda, maz kupil dla nas auto rodzinne-Volvo kombi:-)

Mala dotykala konikow, siedziala na malutkich poniakach,a rodzice strzelali duuzo fotek.

Buzia i lece czytac inne watki

ja tez uwielbiam wachac, przytulac, patrzec, calowac, miziac, dotykac moje malenstwo!
nie spodziewlam sie ze to bedzie az tak silne uczucie, ktorego nie da sie porownac do zadnego innego!!
wiem ze juz tak bedzie na zawsze i nic nigdy tego nie zmieni!!!!!!!!!!!

Najlepszego zyczenia dla Mercusi (zalegle) Filipka, Mikołajka i Alanka!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH CUDNYCH JUBILATKOW!!! WIELKIE BUZIAKI OD CIOCI NONKI!

Tak, dokladnie 4 lata temu o 12.10 (jak na pochod pierwszomajowy) na swiat przyszla moja pierworodna.
Mam urwanie glowy, musze szykowac przyjatko dla Stonki. Choc z drugiej strony jest mi troche przykro, bo prawie wszystkie kolezanki Julki wyjechaly. No coz taki termin.

reklama
Do góry