reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasuelf no to faktycznie fajna masz tesiowa!!:szok:

Dita moze siostra zmieni zdanie?! a moze nowy nie jest taki zly ?? jak go lepiej poznacie moze okarze sie calkiem sympatyczny!!:confused:

reklama
Dita nie chce byc okrutna, ale moim zdaniem nie ma powrotow. No od kazdej reguly sa wyjatki. Ja jednak nie spotkalam sie z takowym.
Ja dzie k* rwa nie mialam przez caly dzien neta. Myslalam, ze wypierdziele w kosmos cala firme od tego neta.
Maniana byla u lekarza. Ma na szczescie tylko katar, gardlo i oskrzela czyste. Mam jej tylko zwiekszyc wit.C, nawilzac i oczysczac nos. Jak powiedzialam, ze mala nie chce mleka, to powiedziala, ze widocznie taka jej uroda.

Nonek suwaczek Marianki coś oszukuje ;-)

Dita Kicia ma racje , może nowy men siostry nie będzie wcale taki zły - dajcie mu szanse ! a Tomek jak jest taki fajny to napewno jeszcze ułoży sobie życie :tak: a to , że rozstał się z Twoja siostra nie musi oznaczać , ze ma urywać kontakt z Tobą ! ;-):tak:

anitka tylko o jeden dzien. Nie chce mi sie poprawiac. Moze sie sam naprawi jak juz nie raz bylo.:-p

Hello:-)
Ja tylko na sekunde życzyć dzieciom naszym wszystkiego najlepszego:happy::happy::happy::happy:

Kate less poemat:tak::-);-) i ucałuj Natunie bidulke:tak:
Dita odpuść sobie bo jeszcze Tobie niepotrzebnie sie dostanie i siostra się obrazi:baffled:
Kasuelf buzia wielka;-):happy:
Kulka jesteś najlepszą na świecie mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Elo Kamila:happy:

Ditka - co się dzieje???????????????????????????????????????
Pisz tu raz dwa!!!
Poza tym wysyłam wirtualne przytulaki:tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry