reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sto lat dla Julci. Nonku znam jej bol. Ja nie mialam okazji zamosic cukierkow do szkoly bo....mam urodziny miedzy tymi swietami, a imieniny w wakacje :wściekła/y: Ucaluj ja goraco.

moja przyjaciolka jes w los angeles i pisze mi na skajpie ze byli wczoraj na imprezie u znajomyvh ktorzy maja dom na wzgorzach pod napisem hollywood obok brada pitta i widziala go wczoraj jak wyjezdzal na motorze heheh
pojechali na jakis festival filmowy gdzie pokazuja film jej mena

a tu czlowieku siedz na dupsku heh

Jezu pieknooka Julcia dzis konczy 4 lata!!!
Sto lat kochana malutka!!!

A Julcia mi wrzucila kredke do herbaty i płakała potem że nie ma kredki i musialm herbate wypić szybko by pokazać jej że kredka nie przepadła :) :) :)

Mikołaj powinnien dziś razem z Alankiem , Julką i moim Fifionkiem obalić po soczku jabłkowym :)

Julka dziekuje za zyczenia. Padla wlasnie trupem spac umordowana.
Nieistotna z ta kredka to bylo dobre:-D
Sugar Maniana jeszcze dwa dni i bedzie pol roczku. Masakra.

oj leci leci!! wydaje mi sie ciagle jakby to bylo wczoraj jak czekalysmy na porod itd...
bardzo milo wspominam tamte chwile...

Najlepszego dla Julci!!

Sugar bosko!!!!! Brad Pitt wow, ale on mi sie podoba, zajebiscie seksowny jest :cool2:

reklama
Do góry