reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Milenko kochana Panno Tajmnico sto lat

Sugar glasiam po żoladku by nie bolal
i gratuluje opiekunki

ja mam przekelnstwo drugiego dziecka i w kontakach z siostra i rodzicami
mama nie umiala ukryc zbytniego zachwytu pierwszym dzieckiem

Kate tule szczerze, nie lam sie bo jestes bardzoo mloda duchem

Cześć!

Ale piękną pogodę mieliśmy w weekend;grilowaliśmy, piwkowaliśmy!!!:tak:

Piotruś był tylko trochę marudny;ząbkuje już na 100%, bo jak mu smaruję dziąsełka, to przestaje marudzić.....Denerwuje mnie to, że dziennie o 5.00 się budzi (no, ale zasypia o 20, może dlatego)!

Oczekująca - spróbuj go przestawić - kładź coraz później :tak:

chociaż moja pannica wczoraj usnęła o 21 i wstała dziś o 6:wściekła/y:. A czasem zasypia już o 18 i wstaje o 7:-)

Kurde, znowu aparat mi padł... Tym razem obiektyw się ,,zaciął" - nie rusza się i pisze,, lens error" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Musze go do naprawy oddać,ale jak to będzie ze 2 stowy kosztowało to się chyba zdenerwuję....:baffled: (sam aparat niewiele więcej wart):baffled:

100 lat Kasiu!!! :-):-):-)

Nonku, twoje dzieło jest prześliczne! :-):tak:

My w weekend jeździliśmy jak szaleni po rodzinie, znajomych itede, normalnie w domu byliśmy tylko na noce.
Maluch o dziwo super szczęśliwy, wszystkich wujków i ciocie pokochał od pierwszego wejrzenia, dawał się miętosić i strasznie chichrał.

Za to uczulił się nam na śliwki (wysypka i takie czerwone policzki plus ciemieniucha), więc walczę faszerując go teraz surowym przetartym jabłkiem, ale nie lubi :-( Spróbuję dziś sok z jabłka i buraka zrobić, może będzie lepiej.
Koszmar z tą kupą :no:

Dla KATE_LESS:

Żyj tak, aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.

Wypełniaj każdą chwilę tak,
aby potem wspominać ją z radością.

Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.

Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób.

Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu. Spełniaj się.

wszystkiego Naj z okazji Urodzin od Edyty, Andrzeja, Alicji i Natalki!!!

reklama
Ja swojego dzidziola zapobiegawczo już przestawiłam : kąpiel o 21:00 , potem jedzonko i o 22:00 już spi. Trwa do do 8:30 - 9:00 , ale co z tego jak ja się budzę wcześniej i zasnąć już nie mogę . :dry:

W weekend mielismy mnóstwo gości - przychodzili znajomi z małymi koleżankami Dzidziola. Hehehe - Chłopak bedzie miał w czym przebierać jak podrośnie :-D:-D:-D

O 12-tej jadę na wyrwanie zębów :sick: :no: - dwie ósemki - planuję w niedalekiej przyszłosci załozyć sobie aparat i potrzeba je usunąc . Nie mogę się doczekać :dry: mam nadzieję , ze nie będzie bolało :sick: tzn. , że nie będzie tak bardzo bolało :szok:

Sto lat Milenko ! :-)

I Tobie Kate wszystkiego naj naj naj z okazji wyjątkowych urodzin ! :-) a zobaczysz, że za rok jak wskoczy 3 na poczatek , bedziesz się śmiała , ze tak bardzo sie jej obawiałaś !

W załączniku koleżanki syna : Malutka Nikola , Inga , Madzia i Majeczka .

Ciagle czekam na dostęp do wątku ze zdjęciami , więc póki co fotki wrzuciłam tu, co mam nadzięje Was nie zezłosci .

Do góry