reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Anitko - śliczne!!!!!

Ja też dziś na 16 do dentysty...:sick: Też z tą ósemką do usunięcia... tylko nie wiem, czy dziś, czy najpierw prześwietlenie....
Ale się stracham....
Ale muszę w końcu bo na Nurofenie Forte już cały czas jadę....:sick:

reklama
Mnie na szczęscie nie bolą , ale też się stracham jak cholera :sick: moja dentystka nastraszyła mnie , że jak sie usuwa 2 zęby , to może się to goić nawet 2 tygodnie i się puchnie i w ogóle cuda wianki :no: ja o 16-tej bede już po , więc będę 3mała za Ciebie kciuki ! :tak:

Anita trzymam kciuki zeby bardzo nie bolalao!

super dzieciaczki! fajnie ze masz tyle kolezanek z maluchami, ja niestety nie :-(

Anitko, strasznie fajnie ubrany twój przystojniak! :-) Pewnie powalił dziewczyny na łopatki! To ma w czym wybierać ;-):-p

Dita - no nie, musisz coś zrobić, bo zaraz anemii dostaniesz od tego Nurofenu! Najgorzej się zdecydować, jak już dojdziesz do dentysty to będzie już z górki.
(mądra jestem, a sama od roku nie mogę dojść do dermatologa, a od porodu nie widziałam gina, bo przecież po co mi ta kontrola :-p;-))

Życzę wam mało bólu i szybkiego gojenia! I tak będzie! :tak::-):-D

Stówka dla Diobła Milenki! :cool::biggrin2::rolleyes:

Dziękujemy za życzenia :-D

Milenka dostała wczoraj pierwszy balonik ale miała z niego radoche jak jej latał nad głową a ona trzymała sobie go za wstążkę :laugh2: no i oczywiście poszalałam w h&m i w smyku (na przecenach było duuużżżżżooo fajnych rzeczy w normalnych cenach)

Kurde ale lecicie z pisaniem ciekawe jak Was nadrobię po długim weekendzie :eek: za raz przeczytam i się do wszystkiego odpowiednio ustosunkuję he he he :-D :szok: :cool2:

Kasiu , przyznam sie , że większość ubranek Mikołaja mam z lumpexu . Nową kupuje mu tylko bieliznę (body , skarpetki ,rajstopki ). Mamy tu taki fajny ciuchland, ze prawie wszystkie ubranka to H&M, NEXT, GAP - no i wiekszość jeszcze z metkami - ale jak tylko przywożą towar , to trzeba uważać , żeby nie dostać z pieści od innej zwariowanej mamuśki, której akurat spodobały się spodenki, które właśnie trzymasz w ręku .

Kicia musisz namówic swoje koleżanki do macierzyństwa ! :tak: u nas było tak , ze ciąża była generalnie zaraźliwa - i ciągle jest bo jeszcze dwie babeczki czekają na rozdwojenie .
Hehehe ... nic tylko otwierać prywatne przedszkole ! :tak::-D

Anita, u nas też jakoś tak jest, że teraz albo wszyscy z dzieciami albo w ciąży :-D:-D:-D
U męża w pracy się śmieją, że jest takie jedno krzesło, jak ktoś usiądzie to od razu w ciąży :-D:-D:-D

reklama
Kasia u mnie w robocie też jest takie krzesło kto siądzie to zaciąży :tak:

ja też nie mam znajomych którzy mają dzieci, teraz myślą o ewentualnym potomstwie jak ja urodziłam więc na spacerki śmigam sama :-( zresztą za nim oni się wezmą do roboty to Milenka pojdie do przedszkola :szok:

Do góry