reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A ja nie mam przyjaciół.....:sick:
wszyscy się w cholerę porozjeżdzali po W-wie i Anglii i kontakt się urwał....:-(

Wiesz co Dita, u mnie tez sporo znajomych sie pourywalo, zostali naprawde nieliczni, ale Ci prawdziwi znajomi, przyjaciele, ktorym nie bylo za "daleko" napisac maila, lub list.

Kate głowa do góry:-) :tak: Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 jest najbardziej fantastycznym wiekiem dla kobiety!!!!!
Milenko sto lat radości i mądrości:happy:

Ja jestem pierwsza i brat miał za dobrze, chociaż nigdy nie pozwoliłam nikomu trzymać się na krótkim sznurku. Robiłam co chciałam, a potem wyemigrowałam do internatu... Było giciarsko póki mnie w 4 klasie z niego nie wywalili, bo nie przestrzegałam regulaminu:baffled: :dry: Ale potem dopiero życie nabrało sensu bo był T:happy: Z nim poczułam że mogę wszystko:-)
I jest ok:happy:

_anita super dzieciaczki:-)
Też mam koleżanki z dzieciami dosyć blisko jedna w Rumi, i 4 w Gdańsku:-p
Kasia nie chciałabym siedzieć na takim krześle:eek: :laugh2:
Mój macierzyński do 24 kwietnia, mimo że to nr2 to 2 tygodnie krócej bo łapie się w okresie wychowawczego na macierzyński i lipa:-(

Sa_raa oj wiem co to żyć z mamą:tak: Mimo, że moja to cud kobita to juz chce do siebie, jedź z T i zabieraj Olinka. Będzie lepiej;-) :-)

kochane robaczki ale u nas piękny dzionek
Zamieniłam Oliemy gondole na spacerówke, żeby nie spał tylko świat oglądał a on dwa kroki i kima:-D

Mi się 19 skończył macierzyński i mam pytanie ile mam czasu, żeby dostarczyć zwolnienie do zusu??

Wyjazd przełożony na jutro bo niestety nie mogłam dzisiaj szczepienia zrobić bo lekarza ani pielęgniarki nie ma:baffled:

Nieistotku ja CI nie pomoge bo jadę sobie a dlaczego sama nie możesz??

Sugar zadowolony jak nie wiem śpi już od ponad godziny
problemem może być tylko na dłuższą mete to że ma nózie w górze ale narazie GIT:-p:eek:

reklama
ja tez przeflancowalam na spacerowke
zaraz bedziemy testowac z malpiszonem
dzisiaj pierwsze wyjscie bo siedzi juz od tygodnia przez ta chorobe
antybiotyk jeszcze tylko jutro i koniec
cieplo jest wiec wyjde z nim na swierze powietrze

tylko nie wiem jak go mam ubrac :confused:

Do góry