reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dzięki, dzięki...

komandosi nie pękają... haha

jakoś się trzymam... haha... jestem piękna, młoda... i może kiedyś będę bogata.... :tak:
mam tylko taki nastrój depresyjny...
a teraz idę spać...
nie mam jeszcze @...
nie biorę tabletek...
mam ciążofobię...
nie lubię gumek!!!!!!!
chcę normalnego sexu!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Ja mam trzy siostry, jedna jest młodsza o 6 lat, druga o 12 lat, a trzecia o 14 lat:-D:-D:-D

ja jestem najstarsza i uważam,ze miałam najgorzej;-)
Np nawet pod namiot nie mogłam jechać z chłopakiem (a miałam tylko jednego w życiu - teraz to mój m.) - bo nie. i tak ze wszystkim. teraz moje siostry mają taki luz w porównaniu ze mną że nie wiem:szok::baffled::wściekła/y:

A ja mam siostrę młodszą o 3 lata...

ja miałam za bardzo przykręcony kurek... /i dlatego własnie uciekłam z domu i wyszłam za mąż.... hehehe.../

a moja siostra miała za bardzo odkręcony ten kurek
/studia, pieniądze w wys. 900 zł na mies; zero obowiązków, wszystko podane na tacy...
i teraz nawet PIT-u nie potrafi wypełnić... co ja mówię... nawet nie wie, że takie coś trzeba składać...
że już nie powiem, że nie pracowała nigdy i nie potrafi załatwić najprostszej czynności w jakimkolwiek urzędzie.../

I to ja miałam gorzej... ale nie narzekam, bo się duuuuuuuużżżżżżżżżooooooo nauczyłam :tak:

a ja koncze urlop 24 i od 25 do roboty, dwa tygodnie urlopu bierze za mnie moj T., a opiekunki jak nie mialam tak nie mam, fak

chyba z dziecmi do pracy zaczne chodzic

takze za dwa dni juz niesety troche rzadziej bede zagladac

reklama
w kazdej sytuacji sa jakies plusy i minusy:tak:

nas rodzice traktowali jednakowo, pewnie o dziewczyne sie bardziej bali ale pozwalai mi na wszystko a ja i tak bardzo rozsadnym dzieckiem bylam i zadnej glupoty nie zrobilam

Do góry