reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Luckymama na pewno pierworodny ma teraz ciezki okres, mlodszego braciszka, ktorym wszyscy sie zajmuja, taty nie ma...Takie zycie, ale jak sama piszesz meznieje przez to, aby nie za szybko :-) Calusy mu przekaz od cioci.

A my sie chcemy z zamku wyprowadzic bo juz nam sie nie chce tutaj byc... Maz czegos szuka w okolicach Paryzewa i mam nadzieje ze jakos w lipcu sie przeprowdzimy, bo atmosfera czasem mnie tutaj przytlacza.

A my dzisiaj na dworku. 24 stopnie, mala bez skarpet w woziu, pielucha zmieniana na dworku bylo giciorek. Nadal mamy 22stopnie. Jak ja kocham taka pogode.

A i tak wogole, dzisiaj mamay pierwsza rocznice slubu...maz zapomnial, ja tez zreszta w polowie dnia sobie uswiadomilam. Ale ten czas leci...:-)

reklama
Nonek decu SUPER!!!!!!!!!!!!

Sugar i reszta kobietek:
Nie przejmujcie się tak bardzo, czasem poprostu się zdarzy i już trzeba zapomnieć. W końcu nie jesteśmy robotami bez uczuć mamy te dobre i złe chwile

Lucky częsciowo wiem co czujesz w sprawie Lila ale i tak dobrze, że przy dwójce i jednym jeszcze bardzo absorbującym znajdujesz czas na czytanie z Lilem głowa do góry da sobie chłopak rade NAPEWNO!!!

Mniej wyrzytów sumienia kobietki też w sprawie zostawiania dzieciaszków. Potrzebna nam jest choc chwila oddechu i jak tylko się nadarza okazja to trzeba kożystać!!!

A ja jutro wyjerzdżam z Tomkiem do Świnoujścia. Nie wytrzymałam psychicznie z moją mamą:-(musze się wyrwać no a jak to jeszcze małemu posłuzy to tym bardziej:-D

A ja na Filipa czesto krzycze
bedzie sie musial bidulek przyzwyczaić szybko

Zal mi wszystkich dzieciaczkow ktore czuja sie teraz pominiete z racji maluszkow.. dziecku ciezko to zrozumiec

ale ja bardziej boje sie syndromu drugieo dziecka, bycie drugim dzieckiem to klatwa!

Sara witaj ponownie.. daj psychice odpocząć :)

Sa_raa - cześć!!!!!

A ja ma dziś kiepski dzień... :no: niech mnie ktoś przytuli...
jutro kończę 29 lat i jakoś tak... ostatnia dwójka z porzodu...:baffled:
i chyba zbliża się koleżanka @... bo normalnie wszystko mnie wkur wia...:szok:

KAte przesyłam wirtualne przytulanki i ogromnego buziaka
No i już na jutro Wszystkiego najjj............a 3 z przodu to wcale nie jest taka zła:tak:;-)

Ja dzisiaj też w dołku siedze ale to przez Mame, przejdzie mi:tak:

wróciłam z gór Świętokrzyskich, ale było fajnie...
Za pamięci - sugar - każda z nas ma takie chwile słaości, nie pluj sobie w twarz, choć wiem,ze to straszne stracić panowanie nad nerwami... Ja przy Ali malutkiej to w ryja non stop powinnam sobie dawać... Jesteśmy tylko ludźmi!
nonek- cuuuudo!!!! - że tez ty masz smykałkę do takich pierdółek:-D.. Ja cię rozumiem, to fajne, ja kiedyś szydełkowałam namiętnie, wyszywałam, malowałam... A teraz już mam takiego lenia że pierdziele to wszystko.

kulka - super!! 6 piw...WOW:tak:

sa_raa - trzymaj się! ja wiem doskonale,ze mama jest najlepsza,ale nie w jednym domu...;-)

Kate - tulę tulę tulę, a jutro wszystkie jak jeden mąż :)-D:-D:-D) będziemy ci śpiewać ,,sto lat" i ,,dzis są twoje urodziiiiiny":tak:. Głowa do góry kochana - przecież wiesz,że kobieta po trzydziestce jest najbardziej łakomym kąskiem!!!! Jest piękna dojrzała, wie, czego chce, a czasy głupiego gówniarstwa dawno za sobą!! No a do tej trzydziestki to jeszcze caaały rok masz!!!!! Buziaki ślicznotko!!!!!!

Kate ja Ciebie tez przytulam. Masz urodziny jak moja najlepsza przyjaciolka i ten sam wiel hahah. Ja za tydzien bede pewnie to samo czuc co i Ty.

A jutro mi się kończy urlop macierzyński... :wściekła/y: i nie wiem, co chce dalej robic... :no: :no: :no: mysle o tym gabinecie... ale to dopiero po wakacjach... a teraz co mam robic???
zaraz sobie walne winko...

reklama
Do góry