reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
moje juz wypisane ;-)

sa raa moja mama tez mnie czsami doprowadza do spazmow, ale jednym wpuszczam drugim wypuszczam, samo jej przechodzi na szczescie

nieistota ja jestem 2 dzieckiem i syndromu nie mam ;-) zreszta jakos nigdy nie mialam z moja siostra jakichs jazd z tego tytulu

i nie krzycz na malucha duzo!!!! bo dostaniesz w tylek
melisa, wdechy i joga :cool2:

No ja też drugie dziecie i specjalnych jazd z tego nie było;-)

Sugar też dla tego jade sobie w piz du dać nam troche czasu bo inaczej zwariuje:eek:

Chyba też musze po jakieś zwolnionko się skiknąć:dry:

ja tez jestem drugim dzieckiem i jest git

zreszta z moim bratem mam super kontakt ( a roznica wieku miedzy nami to 6 lat:szok: :szok: )

reklama
mniedzy mna a bratem róznica to 13 lat :-D:-pi jest GIT

Sugar ty już ciążofobie puściłaś starczy Ci jak narazie:-p
a tak wogóle to do którego masz macierzyński??

Do góry