reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Karpula śliczna niunia, piękne oczka ma:)
Moja Mała je chlebek, buleczki ale oczywiscie w rozsądnych porcjach i zawsze pod okiem doby się nie zadlawila, wcina chrupki kukurudziane. Co do jedznia normalnego takiego jak my to gotowane na parze warzywa, mieska, zupki. No i sloiczki odpowiednie do wieku (deserki, zupki, dania) chociaż u mnie najlepiej zjadane są owoce:)

reklama
Karpula sliczna Polcia :-)
My zaczelismy z probami nowych rzeczy jak Raphael skonczyl 17 tydzien,oczywiscie to byly male ilosci.Na dzien dzisiejszy je warzywa,owoce,kaszki i mieso.Zapomnialam o jajku ale sie poprawie ;-) do picia daje wode ,swego czasu to soczkami i herbatami plul na odleglosc.No i jedziemy na sloiczkach,nieraz tylko owoce moje zje ale obiadki nie:cool: Mieszam moje wypociny ze sloiczkowymi i tam mam nadzieje,ze z czasem przejdziemy na gotowane a nie kupne.

No ja tez mam nadzieje że moj Borys przekona sie na moje obiadki a nie sloiczki.
A o to moj malutki 6.jpg : )

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 89
angelika juz nie taki malutki :-) kawal chlopa z Borysa
A to Raphael
100_1372.jpg

Załączniki

• 100_1372.jpg
    100_1372.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny ja tez po baaaardzo dlugim czasie zajrzalam na forum:) nasza Polcia jest niemala wazy prawie 9kg, a 7 mcy bedzie miala 7.07 :) gratuluje postepow Waszych Pociech :) korzystajac z okazji podpytam o nianie - ktos cos wie na temat fajnej osoby, ktorej moznaby powierzyc Mala? Mieszkamy w wawie na mokotowie. A moze ktoras z Mam bylaby chetna, zeby wspolnie zatrudnic nianie? My udostepniamy mieszkanie:) wowczas moznaby podzielic koszty:)

Patrysia z niania nie pomoge niestety.Ale tu na forum jest watek o nianiach luknij tam moze cos znajdziesz.
My wizyte mamy 21 wiec wtedy sie dowiem dokladniej ile wazy maly obstawiam ponad 8,6 -waze sie sama a potem z nim i taka roznica ostatnio mi wyszla.

reklama
Do góry