reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Szyszunia mniam,ja wyjadlam pol jak szypulkowalam do koktajlu,juz dwa kubki wypilam.

Ale mnie moj wkurzyl,az mam bole po prawej str podbrzusza-masakra.

Witaminko - jestem pod ogromnym wrazeniem nie dosc ze twojego spokoju to i odwagi i zaangazowania
4 maluszek i to z taka mala roznica wieku:tak:
dziekuje, bo przy Takich kobietach utwierdzam sie tylko w swojej decyzji o trzecim:tak:
ze jednak mozna, i da rade :tak:

a ja od paru dni mam dziwne uczucie w buzi.. takie metalowe jak krew, ble:baffled:

Hej,
rzadko się u Was udzielam, ale co jakiś czas podczytuję :)
Powiedzcie mi Kochane, miała któraś prenatalne (USG+ PAPA)?? Ja idę w piątek i lekko się stresuję.....
I czy któraś już zna płeć??

Michalina moje?
Bede miala badanie jakims specjaloym usg ze szczegolami czy dzidzia ma jakies wady genetyczne,czy ma wszystkie paluszki,kosci,kregoslup-aby wykluczyc wszzstkie jakies w ady rozwojowe,z sercem z przedsíonkami itp.

Szyszunia napisz cos wiecej o badaniu.

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie to moje to genetyczne USG (takie bardzo szczegółowe) plus test papa.
I długo trwa takie badania? to się dopochwowo czy przez brzuch robi??
Jezu jaka ja zielona i zestresowana jestem.....

A jak w ogóle ruchliwe są Wasze dzidzie? Bo moja ma chyba ADHD - lekarz z trudem robi zdjęcie, żeby pomierzyć (na normalnej wizycie).

Ostatnia edycja:
Do góry