reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
lucere,joll,woman83-ja też dokładnie 12 tydzień to mamy ten sam termin porodu...

niezapominajka - ja miałam straszny ból gardła popijałam szałwię, płukałam korą dębu i tatum verde psikałam przeszło ale mam zatoki zawalone

A ja dzisiaj byłam na usg i lekarz nie widzi kości nosowej dostałam skierowanie na badanie genetyczne idę w poniedziałek weekend w dużym stresie:-(

Zazdroszcze mozliwosci L4 :tak:!!
ahhh gdybym mogla tez bym skorzystala;-)
no ale niestety
dlatego ide na wczesniejszy maciezynski + zalegly urlop
czyli tylko tydzien w sierpniu popracuje i ogolnie od 21 sierpnia juz jestem wolna:-)

ja pol dnia mam przed komputerem, pol na produkcji - takze troche ruchu mam
ale hmm...nerwow przy tym tez sporo...choc staram sie spokojnie i z usmiechem..
no nic to, moja zaczarowana mantra to - 2 miesiace,2 miesiace, 2 miesiace:-D

zycze milego weekendu:-D

lucere,joll,woman83-ja też dokładnie 12 tydzień to mamy ten sam termin porodu...

A ja dzisiaj byłam na usg i lekarz nie widzi kości nosowej dostałam skierowanie na badanie genetyczne idę w poniedziałek weekend w dużym stresie:-(

Ewa no to przed świętami będzie niezłe rozpakowywanie :-)

Trzymam bardzo kciuki za genetyczne żeby było ok:tak:

Ja popracuję do końca sierpnia, a potem zmykam. U mnie też znaczenie ma premia, marża itp. i w moim przypadku to sporo róznica. Chyba, ze bedzie zbyt spora spina to zwine sie wczesniej. No i ciekawe kiedy kogos na moje zastepstwo zaczna szukac:eek:

Ewa - mam nadzieje, ze po prostu bylo to spowodowane ulozeniem malenstwa:tak: trzymam kciuki za poniedzialek

Woman - u mnie tez jeszcze nie zaczeli szukac a czas leci.... ale to nie nasz problem:-D

ja tez 8h przed kompem... ale na szczescie pon-pt zawsze.... leperedhil sił na jutro zycze!

no ja też 8h przed kompem... ale... jest taki przepis, że ciężarna moze siedziec przed komputermem 4h a resztę pracodawca musi inaczej zorganozowac prace... wiec ja z tego korzystam (troche trace, ale zdrowie moje i malucha jest dla mnie ważniejsze)...

ja po pracy i na szczescie nie bylo tak dlugo :) wszyscy sie spieszyli a mi to na reke :-D
xannaem no przepis jest i fajny jest nawet ale jak ja mowie o tym glosno to tylko slysze tak porozmawiamy o tym i dalej siedze 8 albo i 10 godzine przed kompem :D juz powiedzialam ze poduszke sobie zakupie specjalna bo plecy daja popalic
i przepis jest ze absolutnie w godz. nadliczbowych i co z tego? ja o ciazy powiedzialam w kwietniu, w maju sama sobie postanowilam odebrac ponad 30 nadgodzin a na czerwiec juz mam na plusie i wiem ile dni zostane w opor po godzinach :/
wiec dlatego ja tez bym chcialam od sierpnia isc juz na l4 byle ta moja dr sie zlitowala nade mna bo nie chce mi sie gdzies indziej isc :( za duzo nerwow na codzien i nie chce coby mi pozniej kropek przez to wyl bo nerwus bedzie :-p

Baska ja tez mam nadzieje ze lezysz i odpoczywasz &&&

reklama
no to masz dobrze :) ja powiedzialam to dostalam usmiech ;) i odp: ze no wiadomo.
tyle w tym temacie bylo rozmowy :)
i jeszcze z chorobskiem do pracy trzeba bylo chodzic :)
ale lubie tych swoich szefow to narazie jest jak jest ale zobaczymy co pozniej ;)

Do góry