hatszept
Fanka BB :)
Jak bylam teraz w szpitalu przez 10 dni to mialam usg co mniej wiecej 2 dzien i na jednym z nich wyszlo AFI 10 (tez dolna granica lub ponizej), ale uspokajali mnie lekarze, ze poziom 2-3 to jest bardzo zle, a poza tym moglo tak byc, ze akurat Maly jeszcze nie zrobil siusiu, a jego pecherz pelny i dlatego malo wod ;-) no i rzeczywiscie po 2 dnich ju AFI 16 a teraz na kazdym "przeplywowym" usg w normie. Wiec u Ciebie tez moze przypadek.
Sorki, ale troche glupot nie robic tych przeplywow, jak juz lezysz pod usg. Ja dzis mialam kolejne w szpitalu i trwalo to max. 5-7 minut. Namierzaja tetnice pepowina i mozgowa i robia pomiary i juz...
Zycze Ci jednak krociutkiego pobytu w szpitalu-zeby wszystko udalo sie sprawdzic i do domku ))
Sorki, ale troche glupot nie robic tych przeplywow, jak juz lezysz pod usg. Ja dzis mialam kolejne w szpitalu i trwalo to max. 5-7 minut. Namierzaja tetnice pepowina i mozgowa i robia pomiary i juz...
Zycze Ci jednak krociutkiego pobytu w szpitalu-zeby wszystko udalo sie sprawdzic i do domku ))