reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

witam
ja juz dzisiaj po wizycie. ktg ok, ale szyjka z 4 cm skrocila sie do 1.5 cm i mam juz nie szalec i jeszcze miesiac wytrzymac a potem robic co chce:). rozwarcia nie mam na szczescie , skierowanko na hbs i morfo i tyle:) no i no spe brac bo ostatne kilka dni miedzy 16-a 20 skurcze co 6 minut ( nie wiem dlaczego zawsze o tej porze)

reklama
witam
ja juz dzisiaj po wizycie. ktg ok, ale szyjka z 4 cm skrocila sie do 1.5 cm i mam juz nie szalec i jeszcze miesiac wytrzymac a potem robic co chce:). rozwarcia nie mam na szczescie , skierowanko na hbs i morfo i tyle:) no i no spe brac bo ostatne kilka dni miedzy 16-a 20 skurcze co 6 minut ( nie wiem dlaczego zawsze o tej porze)

haha ja jak Alę rodziła to mi wmawiali że o ktorej robione o tej urodzone:-D może te skurcze o tych samych porach mają z tym zwiazek??:-D
Gratki udanej wizyty:-)

witam

Gratulacje i trzymaj tą szyjkę w ryzach niech już lepiej narazie się nie skraca !!!!!!!!!!!!!! :-):-D

Oj a ja juz na ogolnym o wizycie napisalam wiec tylko skopiuje:tak::

Polozna juz sobie poszla wiec moge pisac.
I tak: 20 kwietnia spotkanie z lekarzem i USG
yes2.gif

Mala wazy okolo 1600 wedlug ich pomiarow brzucha
yes2.gif
i powiedzialy ze do tych najmniejszych raczej nie nalezy
laugh.gif
- zobaczymy czy sie potwierdzi na USG. Serducho 152/min wiec ok. Ulozona glowka w dol
yes2.gif
.

U mnie cisnienie tak troszeczke podwyzszone, mocz ok, krew pobrana.
A co do tych boli to nie wiedza co to, powiedzialy ze mam o tym powiedziec lekarzowi na wizycie, ale raczej nic groznego ze to t
aki objaw ciazy
confused.gif
. Zobaczymy jak to bedzie dalej z tymi bolami jak sie nie skoncza lub beda mocniejsze to jade do szpitala.

melduje że po już po usg :-)
Mały waży 1560 g i ma długachne nogi :-)
według usg termin na 16 czerwca
ułożony główką w dół

łożysko ok
przepływy ok
wody ok

niestety był tak wtulony we mnie, że nie udało się zdjęcia w 3d zdobić :-( ale za to pokazał język tatusiowi jak ziewał

melduje że po już po usg :-)
Mały waży 1560 g i ma długachne nogi :-)
według usg termin na 16 czerwca
ułożony główką w dół

łożysko ok
przepływy ok
wody ok

niestety był tak wtulony we mnie, że nie udało się zdjęcia w 3d zdobić :-( ale za to pokazał język tatusiowi jak ziewał

Gratulacje :-):-D

reklama
Do góry