reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

witam
ja juz dzisiaj po wizycie. ktg ok, ale szyjka z 4 cm skrocila sie do 1.5 cm i mam juz nie szalec i jeszcze miesiac wytrzymac a potem robic co chce:). rozwarcia nie mam na szczescie , skierowanko na hbs i morfo i tyle:) no i no spe brac bo ostatne kilka dni miedzy 16-a 20 skurcze co 6 minut ( nie wiem dlaczego zawsze o tej porze)

reklama
witam
ja juz dzisiaj po wizycie. ktg ok, ale szyjka z 4 cm skrocila sie do 1.5 cm i mam juz nie szalec i jeszcze miesiac wytrzymac a potem robic co chce:). rozwarcia nie mam na szczescie , skierowanko na hbs i morfo i tyle:) no i no spe brac bo ostatne kilka dni miedzy 16-a 20 skurcze co 6 minut ( nie wiem dlaczego zawsze o tej porze)

haha ja jak Alę rodziła to mi wmawiali że o ktorej robione o tej urodzone:-D może te skurcze o tych samych porach mają z tym zwiazek??:-D
Gratki udanej wizyty:-)

witam

Gratulacje i trzymaj tą szyjkę w ryzach niech już lepiej narazie się nie skraca !!!!!!!!!!!!!! :-):-D

Oj a ja juz na ogolnym o wizycie napisalam wiec tylko skopiuje:tak::

Polozna juz sobie poszla wiec moge pisac.
I tak: 20 kwietnia spotkanie z lekarzem i USG
yes2.gif

Mala wazy okolo 1600 wedlug ich pomiarow brzucha
yes2.gif
i powiedzialy ze do tych najmniejszych raczej nie nalezy
laugh.gif
- zobaczymy czy sie potwierdzi na USG. Serducho 152/min wiec ok. Ulozona glowka w dol
yes2.gif
.

U mnie cisnienie tak troszeczke podwyzszone, mocz ok, krew pobrana.
A co do tych boli to nie wiedza co to, powiedzialy ze mam o tym powiedziec lekarzowi na wizycie, ale raczej nic groznego ze to t
aki objaw ciazy
confused.gif
. Zobaczymy jak to bedzie dalej z tymi bolami jak sie nie skoncza lub beda mocniejsze to jade do szpitala.

melduje że po już po usg :-)
Mały waży 1560 g i ma długachne nogi :-)
według usg termin na 16 czerwca
ułożony główką w dół

łożysko ok
przepływy ok
wody ok

niestety był tak wtulony we mnie, że nie udało się zdjęcia w 3d zdobić :-( ale za to pokazał język tatusiowi jak ziewał

melduje że po już po usg :-)
Mały waży 1560 g i ma długachne nogi :-)
według usg termin na 16 czerwca
ułożony główką w dół

łożysko ok
przepływy ok
wody ok

niestety był tak wtulony we mnie, że nie udało się zdjęcia w 3d zdobić :-( ale za to pokazał język tatusiowi jak ziewał

Gratulacje :-):-D

reklama
Do góry