reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
Super, że wszystkie wizyty udane:tak:

AVO ja tez myslalam o tej diecie cukrzycowej:tak: ale po pierwsze ciezko mi (podobnie jak Tobie) na nią przejść a po drugie stwierdzilam, ze jak nie ma potrzeby to nie bede sie "katować", wiadomo staram sie nie obzerac (i ostatnio nawet dobrze mi to wychodzi i waga nie idzie w gorę) ale tez nie bede sobie odmawiala roznych rzeczy, ktore uwielbiam;-)

Tak jak pisze Ruda, chudnąć będziemy pozniej.
Dość juz tego zamartwiania się wagą

Dziewczyny nie musicie przechodzić na dietę cukrzycową,żeby przestać przybierać na wadze wystarczy jeść mniejsze porcje a częściej i o regularnych porach. No i ograniczyć tłuszcz zwierzęcy.

paulinaMaria ja też w 1,5 mies schudłam 3kg... Super że wizyta u położnej ok i że coraz lepiej z nereczką;*
Ale teraz już spowrotem mogę jesć i chyba szybko nadrobię, z tym że co chwila przegryzam gruszkę albo bananka:-D

no to już po wizycie
jednak dziewczynka hura:-D
malusia waży 1062 g termin porodu wg usg 03,07:zawstydzona/y: inne parametry ok
ułożona pośladkowo ale jeszcze ma czas na zmiane pozycji
więc chyba dobrze
dziś jest 28tydz i 3 dni musiałam napisać żeby nie zapomnieć:-) kiedy to pisałam :-Dskleroza jest okrutna

no to już po wizycie
jednak dziewczynka hura:-D
malusia waży 1062 g termin porodu wg usg 03,07:zawstydzona/y: inne parametry ok
ułożona pośladkowo ale jeszcze ma czas na zmiane pozycji
więc chyba dobrze
dziś jest 28tydz i 3 dni musiałam napisać żeby nie zapomnieć:-) kiedy to pisałam :-Dskleroza jest okrutna

Super, gratuluję!

reklama
Do góry