reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
No ja już po wizycie.
Maleństwo ma się dobrze, jest nadal główką w dół (już 3 wizytę:-)).
Łożysko ma 2st. dojrzałości i przesunęło mi się na tył więc jest super. Pytałam czy 2 stopień to źle ale gin mi powiedział, że takie powinno być w tym okresie ciąży.
Jak poskarżyłam sie ginowi, że młody odkrył gdzie mam żołądek i ciągle mnie uciska to się zaczął śmiać i powiedział, że wkrótce pewnie młody odnajdzie wątrobę.
Wszystko super czyste, zamknięte i ogólnie OK.
Acha Julek waży już 2kg :-):-):-) a ja 1kg mniej niż miesiąc temu :tak:

Ja też zadowolona jestem po wizycie. Mała ważyć, mierzyć będzie na następnej wizycie. Szyjka zamknięta i nawet ciut dluzsza niż ostatnio. Przepływy ok. A i na twardniejacy brzuszek mam lykac trzy razy dziennie aspargin no i dostałam jeszcze receptę na clexane mam nadzieję ze to już naprawdę bedzie ostatnia.
Dziękuję wam wszystkim za kciuki widać ze pomogły:-)
Nie mogę podziękować każdej z osobna bo pisze z fona.

Ja też gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych maluszków. Ja na badania idę dopiero 16 kwietnia już nie moge się doczekać.

Wizyta u położnej pierwszy raz!!! za Nami

Synuś cycuś mój kochany waga jak z poniedziałku 1758 g jest długi i szczupły i ta stopeczka 6 cm więcej mi nie powiedzieli jedynie że wszystko jest w porządku jak w prawidłowo rozwijającej się ciązy w 31 tygodniu.
Bóle z pod zeber z prawej strony są jednak sprawą infkecji bakteryjnej w moczu więc nerka prawa ma troszkę problemów z tym ale powoli oczyszcza sie i ból robi się mniejszy a dodatkowo powiedizeli że dziecko ma udział w bólu i Mnie dociska.....zażartowali jeszcze "TYLKO 10 TYGODNI"
Wyniki testu krwi : 117 więc jest super niema anemi żelazo w normie
Na następną wizyte mam zalecone krew i mocz sprawdzić i będzie to dopiero w 36 tygodniu.Mój cycuś ułożony główką w dół a moja waga spadła w 2 miesiące z 72,5na 69

Ostatnia edycja:
reklama
Wizyta u położnej pierwszy raz!!! za Nami

Synuś cycuś mój kochany waga jak z poniedziałku 1758 g jest długi i szczupły i ta stopeczka 6 cm więcej mi nie powiedzieli jedynie że wszystko jest w porządku jak w prawidłowo rozwijającej się ciązy w 31 tygodniu.
Bóle z pod zeber z prawej strony są jednak sprawą infkecji bakteryjnej w moczu więc nerka prawa ma troszkę problemów z tym ale powoli oczyszcza sie i ból robi się mniejszy a dodatkowo powiedizeli że dziecko ma udział w bólu i Mnie dociska.....zażartowali jeszcze "TYLKO 10 TYGODNI"
Wyniki testu krwi : 117 więc jest super niema anemi żelazo w normie
Na następną wizyte mam zalecone krew i mocz sprawdzić i będzie to dopiero w 36 tygodniu.Mój cycuś ułożony główką w dół a moja waga spadła w 2 miesiące z 72,5na 69

Nioo to się cieszę że z bobo wszystko w porządku a za Ciebie trzymam mocnooo kciuki aby ta nerka jak najszybciej wyzdrowiała :)))

Do góry