zaza26
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt.
Zaza mój mały w 29 tyg też ważył 1500 a dziś w 32 tyg 2190
może też będę miała big chłopaczka hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję udanych wizyt.
Zaza mój mały w 29 tyg też ważył 1500 a dziś w 32 tyg 2190
ja mam wizytę o 16:30 na dodatek a Ty? no i Gratuluję udanych wizyt:-) obyśmy dobre wieści przynosiły od ginów do samego czerwcaJa też gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych maluszków. Ja na badania idę dopiero 16 kwietnia już nie moge się doczekać.
Wizyta u położnej pierwszy raz!!! za Nami
Synuś cycuś mój kochany waga jak z poniedziałku 1758 g jest długi i szczupły i ta stopeczka 6 cm więcej mi nie powiedzieli jedynie że wszystko jest w porządku jak w prawidłowo rozwijającej się ciązy w 31 tygodniu.
Bóle z pod zeber z prawej strony są jednak sprawą infkecji bakteryjnej w moczu więc nerka prawa ma troszkę problemów z tym ale powoli oczyszcza sie i ból robi się mniejszy a dodatkowo powiedizeli że dziecko ma udział w bólu i Mnie dociska.....zażartowali jeszcze "TYLKO 10 TYGODNI"
Wyniki testu krwi : 117 więc jest super niema anemi żelazo w normie
Na następną wizyte mam zalecone krew i mocz sprawdzić i będzie to dopiero w 36 tygodniu.Mój cycuś ułożony główką w dół a moja waga spadła w 2 miesiące z 72,5na 69