reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

No to ja po wizycie:)
Dzidzia 12 cm:) wszystko ok,pierwszy raz badał mnie ginekologicznie i też ok szyjka długa twarda i krzyzowa tak powiedział. A no i na 70% będzie dziewczynka. Powiedział ,że chłopca to on nie widzi ale na 100% powie mi za 4 tygodnie:)

reklama
No to ja po wizycie:)
Dzidzia 12 cm:) wszystko ok,pierwszy raz badał mnie ginekologicznie i też ok szyjka długa twarda i krzyzowa tak powiedział. A no i na 70% będzie dziewczynka. Powiedział ,że chłopca to on nie widzi ale na 100% powie mi za 4 tygodnie:)

Gratuluję udanej wizyty :-) dobrze byłoby żeby jakieś dziewczynki się u nas wysypały u nas wróżą dziewczynkę bo niby taka wstydliwa ;-)
Widzę że nasze maluszki nawet podobnej wielkości są

Tialana Tobie też gratuluję :tak::tak::tak: dopiero teraz poczytałam wcześniejsze wpisy:) No podobne te nasze dzieciaczki:) następne usg będzie połówkowe a u Ciebie też?

Ja już po wizycie.
Niestety serduszka nie posłuchałam. Mam takiego energicznego smyka że położna złapała go na 2 sekundy i się schowała fasolinka :)
Na chwile obecną ma 88 mm i fika.
Następna wizyta 9 stycznia

ViolaPop Dziękuję :-)
To będzie 21tydzień więc wychodzi na to że połówkowe choć pani doktor nic o tym nie wspomniała ;-)

Aylin to bardzo dobrze że dzidziuś taki ruchliwy, niedługo cały brzuch ci będzie podskakiwać
Gratuluję tego wiercipięty :tak:

Grauluje udanych wizyt:tak:
Na 100% bedziemy pewne jaka plec jak sie maleństwo urodzi:-D
znam dziewczynę, ktorej synek jezdzil w rozowym wozku;-):-)

ja dopiero o plci dowiem sie 8 lutego (wtedy mam USG) ale wytrzymam, muszę;-)

Ja może płeć poznam przy następnej wizycie. Gin powiedział, że spróbujemy. Na razie zdecydowanie za wcześnie. Jak to określił - "dopóki jajek w pełni nie widać to On nie powie czy chłopak czy babeczka" :) A jak nie przy następnej - to jeszcze przy kolejnej :)
AAAA po badaniach - ja schudłam, maluch urusł i mam pozwolenie na wszelkie wigilijne słodkości.

Ja już po wizycie.
Niestety serduszka nie posłuchałam. Mam takiego energicznego smyka że położna złapała go na 2 sekundy i się schowała fasolinka :)
Na chwile obecną ma 88 mm i fika.
Następna wizyta 9 stycznia

To tak jak Ja wizyta 9 stycznia mamy podobny suwaczek to może i moja już dosięga 9 cm można porównywać :-):-) okaże się na wizycie....:-)

reklama
Ja chodzę do gina prywatnie, prowadził też moją pierwszą ciążę. Mam za sobą cztery wizyty, 3 usg w tym ostatnie genetyczne - o wynikach już Wam donosiłam :-) Kolejna wizyta 2 stycznia, a usg w połowie lutego - lekarz obiecał, że poznamy płeć :tak:

Do góry