Paulina ,niektórzy na połówkowe mówią genetyczne bo ono też jest dokładne i wykrywa wady genetyczne
Dokładnie tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina ,niektórzy na połówkowe mówią genetyczne bo ono też jest dokładne i wykrywa wady genetyczne
Dlaczego badanie gentyczne dopiero teraz ?Wydaje mi się że większość z nas miała koło 12-14 tygodnia? ale jeśli lekarz uznał że twój maluszek rozwija się prawidłowo to może można teraz:-)
jedno i drugie jest genetyczne tyle że w tym z I trymestru są tylko cztery markery do oznaczenia możliwych wad a w II trymestrze ponad czterdzieściDlaczego badanie gentyczne dopiero teraz ?Wydaje mi się że większość z nas miała koło 12-14 tygodnia? ale jeśli lekarz uznał że twój maluszek rozwija się prawidłowo to może można teraz:-)
Badanie usg z pierwszym podejściem do poznania płci - 14 lutego![]()
jedno i drugie jest genetyczne tyle że w tym z I trymestru są tylko cztery markery do oznaczenia możliwych wad a w II trymestrze ponad czterdzieści
Iwon piękna data ;-) mojemu koledze w zeszłym roku urodziła się córeczka właśnie w walentynki i dali jej na drugie imię Walentyna
spokojnie kochana na pewno wszystko będzie dobrze &&&Az 40? To teraz sie będę stresować...