reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
Na pierwszym usg w którym chcieliśmy pod patrzec co tam dziecko między nóżkami ma, mały też się chował, wiec miałam nadzieję że dziewuszka...taka wstydliwa. Na kolejnym usg tak się wystawił, ze nie było mowy o wstydliwości :-D

Dobry wieczorek ....Już dotarliśmy do domku i zjedliśmy obiadek.
Doktorek obejrzał wyniki cytologi gr.II . Powiedział że są w porządku . Następnie był samolocik bo powiedziałam mu o żółtych upławach które miałam 2 dni w zeszłym tygodniu porównał to z wynikami moczu i stwierdził że to było przyczyną złych wyników czyli pokazanie się licznych bakterii w moczu... na samolocie obejrzał wszystko i okazało się że wszystko jest w porządku szyjka zamknięta ładna macica prawidłowo duża i nie widać zmian niepokojących zmian.
Vitagun C NA NOC aby uniknąć bakterii w moczu...
Cytomegalia ujemna...

Spadła mi morfologia poniżej normy 10,6 norma to 11,0-17,5..czyli malenstwo dobrze ciągnie a Ja mam sobie aplikować więcej czerwonego mięska..:-)

Tarpyfekow fol żelazo na recepte sorry jak nazwę przekręciłam ale tak mi nabazgrał

Teraz najważniejsze:
100% synuś.....sprzęcik na miejscu dało się cyknąć pokaże na wątku fasolkowym ....
Ma 16 cm i waży 370g. Serce czterojamowę 140 / min. Łożysko ściana przednia 1 stadium dorosłości brak oznak ku przodującemu....położenie podłużne główkowe. Wymiar udka 3,2 cm. obwód główki Bpd 4.95 cm Mięśniak stanął w miejscu nierośnie zanika. GLUKOZA 75 G ZA DWA TYG do zorbienia.
Młodziak rusza się dużżżżo.... i uwielbia pępowiną się bawić....:-)

Dobry wieczorek ....Już dotarliśmy do domku i zjedliśmy obiadek.
Doktorek obejrzał wyniki cytologi gr.II . Powiedział że są w porządku . Następnie był samolocik bo powiedziałam mu o żółtych upławach które miałam 2 dni w zeszłym tygodniu porównał to z wynikami moczu i stwierdził że to było przyczyną złych wyników czyli pokazanie się licznych bakterii w moczu... na samolocie obejrzał wszystko i okazało się że wszystko jest w porządku szyjka zamknięta ładna macica prawidłowo duża i nie widać zmian niepokojących zmian.
Vitagun C NA NOC aby uniknąć bakterii w moczu...
Cytomegalia ujemna...

Spadła mi morfologia poniżej normy 10,6 norma to 11,0-17,5..czyli malenstwo dobrze ciągnie a Ja mam sobie aplikować więcej czerwonego mięska..:-)

Tarpyfekow fol żelazo na recepte sorry jak nazwę przekręciłam ale tak mi nabazgrał

Teraz najważniejsze:
100% synuś.....sprzęcik na miejscu dało się cyknąć pokaże na wątku fasolkowym ....
Ma 16 cm i waży 370g. Serce czterojamowę 140 / min. Łożysko ściana przednia 1 stadium dorosłości brak oznak ku przodującemu....położenie podłużne główkowe. Wymiar udka 3,2 cm. obwód główki Bpd 4.95 cm Mięśniak stanął w miejscu nierośnie zanika. GLUKOZA 75 G ZA DWA TYG do zorbienia.
Młodziak rusza się dużżżżo.... i uwielbia pępowiną się bawić....:-)
Super wieści :-)gratki ;d

reklama
Do góry