tialana
Fanka BB :)
Kasia lepiej żeby wszystkie miał razem niż przez cały miesiąc był teren w domu podminowany bo jedna ma syndrom przed, następna jest w trakcie a trzecia syndrom po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale rzeczywiście więcej dziewczynek sie pojawia ciekawe jakie będzie w czerwcu
moja się jakoś specjalnie nie chowałaWychodzi na to, że dziewczynki jednak bardziej wstydliwe są i nie od razu chcą się pokazywać ;-)
Super wieści :-)gratki ;dDobry wieczorek ....Już dotarliśmy do domku i zjedliśmy obiadek.
Doktorek obejrzał wyniki cytologi gr.II . Powiedział że są w porządku . Następnie był samolocik bo powiedziałam mu o żółtych upławach które miałam 2 dni w zeszłym tygodniu porównał to z wynikami moczu i stwierdził że to było przyczyną złych wyników czyli pokazanie się licznych bakterii w moczu... na samolocie obejrzał wszystko i okazało się że wszystko jest w porządku szyjka zamknięta ładna macica prawidłowo duża i nie widać zmian niepokojących zmian.
Vitagun C NA NOC aby uniknąć bakterii w moczu...
Cytomegalia ujemna...
Spadła mi morfologia poniżej normy 10,6 norma to 11,0-17,5..czyli malenstwo dobrze ciągnie a Ja mam sobie aplikować więcej czerwonego mięska..:-)
Tarpyfekow fol żelazo na recepte sorry jak nazwę przekręciłam ale tak mi nabazgrał
Teraz najważniejsze:
100% synuś.....sprzęcik na miejscu dało się cyknąć pokaże na wątku fasolkowym ....
Ma 16 cm i waży 370g. Serce czterojamowę 140 / min. Łożysko ściana przednia 1 stadium dorosłości brak oznak ku przodującemu....położenie podłużne główkowe. Wymiar udka 3,2 cm. obwód główki Bpd 4.95 cm Mięśniak stanął w miejscu nierośnie zanika. GLUKOZA 75 G ZA DWA TYG do zorbienia.
Młodziak rusza się dużżżżo.... i uwielbia pępowiną się bawić....:-)