e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Asiołek pisze:e-mamo z poduszke do spania masz sztuczną czy na zwykłym pierzu? Jeżeli na pierzu to zmień na sztuczną a jeżli sztuczną to musisz ją na pol godzinki wsadzić w minusowa temperature - na noc na balkon ewentualnie zamrazarka....
to może też być od suchego powietrza sezon grzewczy w pełni i ja też budze sie z katarem a potem mi przechodzi....
Dzięki Asiołku Poduszki mamy z pierza chyba i być może to jest właśnie przyczyna. Kurcze kompletnie mi to do głowy nie wpadło. A przy tym katarze drapie mnie gardło, więc więcej niż pewne, że jest to alergia.
mania my w tym roku będziemy mieli pierwszy raz dużą choinkę i już się nie mogę doczekać. Planujemy kupić żywą, ale jeszcze nie wiem jak się te naszy plany zakończą, bo żywa krócej postoi no i trzeba będzie odkurzać często igły, żeby pies się nie najadł.
Dziś się nam teściowa zadeklarowała, że nam pożyczy swoje bombki, bo w tym roku nie będzie robiła choinki, więc tym sposobem odpada nam problem kupowania wszystkiego od początku. A choinkę ubierzemy gdzieś z dzień przed Wigilią.