reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
asiolku zrobie dokladnie to samo, z tym ze kawka pierwsza i bez fajek hihihii
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
hehehehe :-) chce sobie zamowić pieczatke z napisem biegun polnocny, opakowac prezenty w szary papier, zrobiłam już w wordzie znaczki :-) i prezenty beda zapakowane tak jakby przyszły z bieguna ihihihih prosto od mikolaja.... na allegro ktoś tak pakuje prezenty wiec stad ten pomysł :-)
Majka dziś spała do 8 rano :-) ale o 2:00 w nocy obudziła sie na jedzonko... no ale pospałam sobie troszke :-) z Mezem kupujemy sobei w prezencie akwarium wieksze niż mamy na gwiazdke :-) w sumie to taki prezent bardziej dla niego niż dla mnie ale ciesze sie bo on tak lubi te swoje rybki :-)
Majka dziś spała do 8 rano :-) ale o 2:00 w nocy obudziła sie na jedzonko... no ale pospałam sobie troszke :-) z Mezem kupujemy sobei w prezencie akwarium wieksze niż mamy na gwiazdke :-) w sumie to taki prezent bardziej dla niego niż dla mnie ale ciesze sie bo on tak lubi te swoje rybki :-)
AgaR.
Fanka BB :)
Asiolku o akwarium to muj mezulek tez by pewnie chcial .Ale postanowilismy,ze na sama Wigilie dajemy sobie skrome upominki i sprawiamy sobie jeszcze jeden prezet ktorym bedziemy cieszyc sie pozniej-wakacje na ktorejs z wysp Greckich najprawdopodobniej na Krecie.Wlasnie w okolicach Bożego Narodzenia podpiszemy umowe i wplacimy pieniaszki.
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja też posiedzę sobie w domku z małym pewnie tak ze 2 latka
a póżniej będę chciała dać go do przedszkola
no a ja do pracy
a póżniej będę chciała dać go do przedszkola
no a ja do pracy