reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama zostaje w domku

Dzień dobry co porabiacie? :-) ja właśnie uspalam Majke :-) powiesiłam pranie i wstawiłam kolejne :-) a za chwilke wypije sobie druga kawusie i bede jarać fajki w łazience ihhiihihihih

reklama
Asiołku dzień dobry!!!
Ja uspałam Weronike zrobiłam kawe i siedze ;D a prania stos leży w łazience i czeka...niech czeka!

Czesc Asiolku ja wlasnie po kawce.Rety ale mam chec na fajke.Ale nie mam w domku :-[bo nie pale ::)juz,ale chyba tymczasowo 8)jednak.Eeee co tam,Asiolku daj pociagnac chociaz raz.... :) ;)

hehehehe :-) chce sobie zamowić pieczatke z napisem biegun polnocny, opakowac prezenty w szary papier, zrobiłam już w wordzie znaczki :-) i prezenty beda zapakowane tak jakby przyszły z bieguna ihihihih prosto od mikolaja.... na allegro ktoś tak pakuje prezenty wiec stad ten pomysł :-)

Majka dziś spała do 8 rano :-) ale o 2:00 w nocy obudziła sie na jedzonko... no ale pospałam sobie troszke :-) z Mezem kupujemy sobei w prezencie akwarium wieksze niż mamy na gwiazdke :-) w sumie to taki prezent bardziej dla niego niż dla mnie ale ciesze sie bo on tak lubi te swoje rybki :-)

Asiolku o akwarium to muj mezulek tez by pewnie chcial :).Ale postanowilismy,ze na sama Wigilie dajemy sobie skrome upominki i sprawiamy sobie jeszcze jeden prezet ktorym bedziemy cieszyc sie pozniej-wakacje na ktorejs z wysp Greckich najprawdopodobniej na Krecie.Wlasnie w okolicach Bożego Narodzenia podpiszemy umowe i wplacimy pieniaszki.

Asiołku my też mamy rybki i też est to bardziej mężusia zainteresowanie ale cieszymy się oboje no i też potrzebujemy większe akwarium ale to już leży w rękach mężusia :)

Aga ale macie fajowo :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Ja też posiedzę sobie w domku z małym pewnie tak ze 2 latka
a póżniej będę chciała dać go do przedszkola
no a ja do pracy

Do góry