Summer oj dzięki Ci za twoje słowa, że da się radę! bo już mnie lekkie przerażenie chwyciło.. teraz tak siedzę i myślę, że jakbym miała wrócić do starej pracy, to było by tylko po pół h rano i wieczorem zaoszczędzone, więc też żadne szaleństwo, no nic zobaczymy jak się to wszystko sprawdzi
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
ja też chcę do pracy !!!!! chorobowe z dwójką to jak triatlon :--( odpoczęłabym sobie w biurze. Niestety nie ma opcji raczej już nigdy do pracy nie pójdę
Summerbaby
raczej już nigdy do pracy nie pójdę
kakakarolina! Czyżbyś zgarnęła jakąś kumulację?? ;-)
kakakarolina
Summer co najwyżej do siebie a u siebie nie można się opie....lać
malinka1980
Podziwiam wszystkie Mamy pracujące na etacie Ja jakiś czas temu zdecydowałam się na wolny zawód (po kilkuletniej, wyczerpującej pracy w warszawskiej korporacji ). Przekształciłam pasję w zawód i dzięki temu teraz mogę siedzieć z Małym. Takie są plusy, a minusem jest na pewno nieregularny przypływ kasy, ale w tym momencie najważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo i wychowanie Kacpra :-)
Ja też wróciłam do pracy,co prawda tylko na 5-6 godzin ale i tak kiedyś na samą myśl o tym bolał mnie żołądek. Teraz jestem bardzo zadowolona. Lenka jest zachwycona nianią, jak tylko przychodzi uśmiecha się do niej i wyciąga ręce. Ja w pracy się relaksuje i do domu wracam pełna energii i bardzo stęskniona . Dziewczyny nie taki diabeł straszny... :-)
reklama
Podziel się: