antarku trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do zdrowia
reklama
ana545
Mama Gabrysia
Antar zdrowka dla Ciebie i Zosi
Postrzalka
Oliwciowa maminka
aga nie wiem czy to działa na odwrót i że niby jak libido wyższe to się dziecka chce :-) na Twoim przykładzie można powiedzieć że nie ma to ze sobą nic wspólnego zdaje mi się :-) ale tak mi niskie libido i ogólną niechęć i ból tłumaczył ginekolog, że to w głowie się blokada robi u kobiety ze względu na strach przed kolejna ciążą. Jak się skończy karmienie u karmiących :-) to hormony wrócą do siebie i się zacznie przestawiać wszystko. Zobaczymy.
Martussa a dlaczego Ci lekarz powiedział że kolejna ciąża dopiero za 2lata?? Jeśli mogę spytać?? Czy to ma związek z CC, tak się zastanawiam bo podobno jak się ma CC to właśnie nie można szybko po sobie mieć dzieci i w ogóle góra 3 takie ciąże. To prawda??
Martussa a dlaczego Ci lekarz powiedział że kolejna ciąża dopiero za 2lata?? Jeśli mogę spytać?? Czy to ma związek z CC, tak się zastanawiam bo podobno jak się ma CC to właśnie nie można szybko po sobie mieć dzieci i w ogóle góra 3 takie ciąże. To prawda??
Postrzałka teoria teorią a życie swoje scenariusze pisze . Moja sąsiadka po pierwszym CC drugie miała za 10 miesięcy . Ona i obydwie córki mają się dobrze Po 3 CC przynajmniej u nas w szpitalu podwiązują jajniki ( czy jajowody nie wiem w końcu ) i masz super metodę antykoncepcyjną , ale to też chyba kwestia indywidualna bo w Krakowie na Kopernika rozmawiałam z kobietą która przygotowywała się do 4 CC .
Postrzalka
Oliwciowa maminka
acha tak się zastanawiałam bo nawet jakis czas temu w rozmowach w toku bodajże coś tam właśnie mówili o ciążach i o CC jakaś pani mądra głowa się wypowiadała że niby 4 to już nie można. Ja co prawda nigdy nie myślałam o więcej niż 2 a na razie i o tym nie myślę, ale tak mnie to zaciekawiło.
kurde, dziwne, tzn ja jestem dziwna, ja mam chęć na zbliżenia, ale mój mąż mówi nie, a wiecie dlaczego?? Bo nie byłam po porodzie jeszcze u lekarza. Kurde jakoś mi nie po drodze, muszę się wreszcie wybrać.
To ja odwiedzilam gina juz ze 3 razy po pologu i dzis ide kolejny raz, caly czas po tabletki, ate tym razem juz takie normalne a nie minipigulki
No a u nas to ja trzymalam meza z dala od siebie az do momenty gdy odwiedze gina Nawet dzien przed wizyta powiedzialm mu NIE na zblizenia, bo musialam wiedziec na 100% ze wszytsko sie pogoilo jak trzeba. Jakos sama nie mialam tej pewnosc bo caly czas czulam dziwny dyskonfotr w miejscach intymnych...
A szczerze powiem ze pierwszej wizyty u gina balam sie bardziej niz pierwszego razu z mezem po porodzie na mysl o plastikowym wzierniku przechodzili mi ciarki po plecach
Chyba się powieszę. Obudziłam sie w nocy z bólu, bolała mnie pierś, i myślałam że w pokoju mamy -25 stopni. Gorączka 39,3. Cycek twardy jak chodnik, a ja ledwo żyję z tej gorączkil Myślałam że na tym etapie nie grozi zapalenie piersi, wczoraj miałam takie bolesne zgrubienie od brodawki to końca piersi. To moje trzecie zapalenie i jeszcze tak nie bolało, nawet nie mogę karmić z tej piersi, z krzykiem ściągam trochę laktatorem. Już nie wiem czy to grypa czy pierś, bo do tego mam katar, kaszel,węzły i już brak mi słów.Chcę żeby nie bolało
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
nie ciąża, tylko poród chyba właśnie dlatego, bym była pełni sił po tym zabiegu...Martussa a dlaczego Ci lekarz powiedział że kolejna ciąża dopiero za 2lata?? Jeśli mogę spytać?? Czy to ma związek z CC, tak się zastanawiam bo podobno jak się ma CC to właśnie nie można szybko po sobie mieć dzieci i w ogóle góra 3 takie ciąże. To prawda??
ANtar-:-(
reklama
antar no to nieźle... trzymaj się i zdrowiej szybko
ja też miałam cc i ginka na pierwszej wizycie obejrzała sobie wszystko i powiedziała, że ładnie się zagoiło i można zaczynać od początku też czytałam w różnych żródłach, że najbezpieczniej następny poród po 2 latach, ale ginka nic nie mówiła na ten temat
ja też miałam cc i ginka na pierwszej wizycie obejrzała sobie wszystko i powiedziała, że ładnie się zagoiło i można zaczynać od początku też czytałam w różnych żródłach, że najbezpieczniej następny poród po 2 latach, ale ginka nic nie mówiła na ten temat
Ostatnia edycja: