reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
antar a gdzieś Ty takie cudo złapała? :O życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!

A wracając do tematu...
ja też unikam męża, jeśli chodzi o wszelkie zbliżenia :eek: libido minus 100

kurde, dziwne, tzn ja jestem dziwna, ja mam chęć na zbliżenia, ale mój mąż mówi nie, a wiecie dlaczego?? Bo nie byłam po porodzie jeszcze u lekarza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Kurde jakoś mi nie po drodze, muszę się wreszcie wybrać.

no to ja byłam u ginekologa, ale poszłam tak do pierwszego lepszego bo mój Adam sie uparł, że musze iśc bo juz pół roku minęlo i atkie tam, no więc dla swietego spokoju poszlam, ale trafiłam na taka stara kobite, że masakar normalnie chyba koło 80tki miala. Sprawdziła co tam trzeba i powiedziala, że wszystko w normie, ale jak już zapytałam o jakąś antykoncepcje to mi powiedziała, że nic nie może mi dac dopóki plodność nie wróci... a do tej pory powiedziała "no musicie uważać bo nawet jak nie ma miesiączki to można zajśc w ciąże" - no też mi odkrycie!!! wiec w sumie wróciłam z niczym

Ojoj antarku i Zosieńko zdrowiejcie szybciutko niech Was choróbsko nie męczy. Dziewczyny a ja jestem po pierwszym @. Myślałam że dostanę jak skończę karmić a tu proszę już jest, ale taka to może być, nic nie bolało i 3 dni tylko a wcześniej to ja na ketonalu jechałam i z domu się nie mogłam ruszyć.
No no z tym libido to tak jest jak pisałam właśnie że to w głowie nam siedzi.

reklama
Do góry