reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

ewelcia ale ja specjalnie kupiłam żel intymny w aptece, bo właśnie kiedyś dawno temu po Durex miałam uczulenie. A tu klops, po takim też :zawstydzona/y:

reklama
Nimfi tak mi napisala ta dziewczyna ktora miala krwotok,bo zapytalam sie czy ten krwotok to napewno miala po azali?
Niestety tak potwierdzil to ginek że niestety na mnie te tabsy źle zadziałały i teraz nie moge łykac nawet innych przez okres 3 miesięcy:(

:tak:
doczytalam ze przy tych tabletkach moga sie zdarzac krwawienia miedzymiesiaczkowe czyli zapewne ja je mam :no:
ciekawe co gin na to powie... :sorry2:

agniesia p a ja stosuje nieraz Intimel ;-) jak dla mnie dobry jest,
ale twoje problemy to moze jakas infekcja? ja od razu po porodzie musialam leczyc kandydoze

ja odkad przestalam brac azalie, problem suchosci odszedl w niepamiec :D jest teraz rewelacyjnie :D Wolimy gumki niz te tabletki.

Ja biore noriday i mialam juz okres i kilka razy plamilam Ostatnio boli mnie tez podbrzusze myslicie,ze to dzialanie tabletek???Musze sie wybrac do lekarza pierwszego kontaktu a on zadecyduje co dalej
0017795676.gif

plamienie i bol brzucha to pewnie ma cos z tabletkami wspolnego :tak: u mnie podobnie wiec tez stawiam ze to od tabletek...

plamienia to norma przy stosowaniu tabletek, Ja biore Azalie co prawda nie mam zadnych plamien ale moj lekarz mi mowil ze cos takiego moze sie pojawic i zeby sie nie martwic

Ja nie biorę tabletek ani nie stosujemy żadnej antykoncepcji. Latka lecą a Weronisia jest owocem zrodzonym dzięki in vitro, więc jeśli zdarzyłby się naturalny cud, to bylibyśmy szczęśliwi. A jeśli nie to mniej więcej za rok robimy wycieczkę po kolejne dziecię :tak: Już ponad rok bez miesiączki i jest mi z tym rewelacyjnie :-D

reklama
Do góry