reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
My w ubiegłym roku w wakacje byliśmy w Pieninach , mieszkaliśmy w Czorsztynie i zakochana jestem w tej pięknej okolicy , zalew , ruiny zamku , spływ Dunajcem , Trzy Korony , Sokolica ............ ach może w tym roku choć na kilka dni z dzieciakami uda nam się tam jechać :tak:

No ja dopiero jak wyjechałam na studia do Krakowa to doceniłam miejsce mojego pochodzenia:tak:. Niestety na stałe mieszkamy w Krk i raczej się nie zapowiada że kiedykolwiek będę mieszkać znowu w Zakopanem, ale za to zawsze jest do kogo jechać :tak: i to tylko dwie godzinki samochodem :)

mikimauro Gabrys tez po 2 tyg mial paszport gotowy wyrabialimy w Dublinie
dzisiaj juz troche ochłonełam, bo Wy czekałyście na odbiór paszportów tylko dwa tygodnie, ja mam ustalony termin z łożenia dopiero wniosku, może po złożeniu będę czekała na odbiór tylko te dwa tygodnie [ oby]:zawstydzona/y:a ile czasu czekaliście od momętu zadzwonienia żeby zrobić rezerwacje do złożenia wniosków ??

mikimauro ja około miesiąca no troche ponad tak do 6 tygodni maksymalnie... już dokładnie nie pamietam, ale jakos to tak było.

Zaliczam juz czwarte krwawienie po porodzie :wściekła/y:
Jak w piatek znow zobaczylam krew to dola złapalam :no: zuzywam w miesiacu tyle podpasek co Maciek pieluch :szok::angry:
Jak to moze byc zeby okres trwal tydzien, potem poltorej tygodnia spokoju i znowu :baffled: Juz sie nie moge doczekac na wizyte u gina... mam nadzieje ze cos na to zaradzi bo juz mi hormony wysiadają :-p

dzisiaj juz troche ochłonełam, bo Wy czekałyście na odbiór paszportów tylko dwa tygodnie, ja mam ustalony termin z łożenia dopiero wniosku, może po złożeniu będę czekała na odbiór tylko te dwa tygodnie [ oby]:zawstydzona/y:a ile czasu czekaliście od momętu zadzwonienia żeby zrobić rezerwacje do złożenia wniosków ??

Dokladnie ja tez duzo czekalam na zlozenie wnioku od momentu zadzwonienia prawie 2 m-c a 2 tyg po zlozeniu zgadza sie :tak:

Dziewczyny chciałam Wam przypomnieć że to jest wątek o dolegliwościach kobiecych..a wakacje nie należą do nich
Zwłaszcza dziewczyny z IRL wysyłam do wątku MAMY Z IRLANDII...Kasia Irlandka kazała przysłać mi Was tam bo tam dziewczyny wiedza na ten temat wszystko.
To pierwsze i ostatnie upomnienie!

reklama
Zaliczam juz czwarte krwawienie po porodzie :wściekła/y:
Jak w piatek znow zobaczylam krew to dola złapalam :no: zuzywam w miesiacu tyle podpasek co Maciek pieluch :szok::angry:
Jak to moze byc zeby okres trwal tydzien, potem poltorej tygodnia spokoju i znowu :baffled: Juz sie nie moge doczekac na wizyte u gina... mam nadzieje ze cos na to zaradzi bo juz mi hormony wysiadają :-p
ja mam juz 3 @ po porodzie,wlasnie dzis sie przyplatala ciekawe ile tym razem potrwa:confused:
pierwsza trwala jakies 10dni a druga 3tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry