reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

W tym roku wakacje w Krakowie i troszke u rodziny na wsi, ale jeszcze nie wiem kiedy pojedziemy. :tak: Do tego domku jezdzilam od dziecinstwa wiec znam go bardzo dobrze i wiem czego sie moge spodziewac :tak: a rodzinny wyjazd musi zaczekac az maly podrosnie. chcialabym aby tez cos rozumial z takiej wyprawy :tak:i najchetniej bym sie wybrala z nim gdziez za granice :-p ale czas pokarze

reklama
My w tym roku też nigdzie nie jedziemy, mieliśmy jechać nad morze ale Cypuś jeszcze za mały i wstrzymamy się do przyszłego roku. ale tutaj u nas w okolicy jest mnóstwo jezior i miasteczek typowo letniskowych więc nie będziemy się raczej nudzić

A my pewnie większość wakacji spędzimy w zakopcu ale to tylko dlatego że tam jest mój rodzinny dom. Jakiś większy wypad pewnie w tym roku sobie odpuścimy.

my planujemy wyjazd do Chorwacji samochodem. mam nadzieje ze on wypali bo musze sie wygrzac troszczeke na slonku - ach ta deszczowa pogoda w Anglii-mozna dostac depresji :-p

my planujemy wyjazd do Chorwacji samochodem. mam nadzieje ze on wypali bo musze sie wygrzac troszczeke na slonku - ach ta deszczowa pogoda w Anglii-mozna dostac depresji :-p
my też planowaliśmy wyjazd do Chorwacji i też samochodem..ale jak dla takiego małego brzdąca to za daleko:tak:
myślimy o Zakopanem..z Gdańska też daleko..jeszcze zobaczymy;-)

ja rowniez czekam na paszport 2 tyg.:-)

ale Kaja bedzie miala obywatelstwo irlandzkie , reszte formalnosci dopelnie w Polsce.... aby miala podwojne:tak:

reklama
SZOK!!!!!!!!!!! CO??????????:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
PRZECIEŻ JA DZWONIŁAM NA POCZĄTKU MAJA I BARANICA POWIEDZIAŁA ŻE NAJWCZEŚNIEJSZY TERMIN MA NA 13 LIPCA, JESZCZE PYTAŁAM CZY NIE DA SIĘ PRZYSPIESZYĆ, MIOTŁA POWIEDZIAŁA ŻE NIESTETY NIE!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja chyba jutro do nich zadzwonie i wiązke pośle, aż nie chce mi się wieżyć. maran-atha- my mamy tylko jeden konsul w Irlandi. ależ się wściekłam:wściekła/y::wściekła/y:

mikimauro Gabrys tez po 2 tyg mial paszport gotowy wyrabialimy w Dublinie

Do góry