reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
a ja moje drogie wczoraj miałam 8-rocznice ślubu, i musze Wam powiedzieć że pierwszy raz zapomniałąm.Siedze sobie przy kompie, a tu za pleckami mężol stoi z pięknym bukietem kwiatów. Ja kompletnie nie przygotowana [ nic dla niego nie miałam] z szybkością błyskawicy kolacyjke zaserwowałam z czerwonym winkiem[ tylko to znalazłam w szawce]. Było milutko, wipiłam lampke, zakręciło mnie aż wstyd, zanim mężol wyszedł z pod prysznica [licząc na deser] ja już strasznie chrapałam, hihi....
Całe szczęście że nie karmie małego, bo bym tak jak habcia wylewała do zlewu moje mleko....

Ja tez nic a nic,ale przyznam szczerze,ze nawet nie mam ochoty:no:
0017795676.gif

mikimauro gratuluję męża też bym chciała żeby mój pamiętał
dzięki jolek- ale ta bajka to jednorazowy wyskok, czysty przypadek, poprostu mam swojej rodziny drzewo geenalogiczne, i przysyłają na mayla rózne wiadomości o waznych datach. W zeszłym roku jakoś nie pamiętał o moich urodzinach ...
... ach te chłopy....

Nie wspominac mi tu o winku czerwonym!!! Ostatni raz piłam 10 maja rok temu.Już mam takiego smaka że hej

A mi wczoraj cos było tylko nie wiem co.Popołudniu byłam zmęczona że na stojąco bym zasneła lewa piers mnie bolała.i zimno mi było Pod kołdrą nie umiałam sie zagrzac dzisiaj juz wszystko ok.

A ja mam w niedzielę rocznicę ślubu, ciekawe czy małżonek będzie pamiętać...
Ja sama nie wiem co przygotować dla niego...

reklama
Do góry