reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Metoda naturalna u wielu moich koleżanek pedagożek również sie nie sprawdziła. Ja bym nie ryzykowała. | drugiej strony korci mnie by miec drugie dziecko, nie wiem sama jak wolę, czy wrocic do pracy i poszerzyc horyzonty czy zostac w pieluchach. W sumie studia skończyłam będąc w ciąży i chciałabym zobaczyć jak to jest pracować w zawodzie, boję się że jak bym teraz urodziła kolene dziecko to później nic bym nie pamiętała jak pracować itd...

reklama
Antar tak naprawde nigdy nie jest dobry czas na dziecko,bo a to sa studia to po studiach praca a to tamto i siamto:-)Jak robi sie dluga przerwe,to tym bardziej jest trudno podjac decyzje o nastepnym dziecku,zwlaszcza jak ma sie fajna prace.To moje zdanie oczywiscie:tak:;-)

No ja się odgrażam mężowi, że chcę trzecie dziecko, ale na pewno nie teraz. Teraz chcę pomyśleć trochę o sobie:-)

Ja rowniez marze o drugim dziecku ale dopiero za 3-4 lata ale jak napisala Maran-atha zobaczymy co zycie pokaze:-p
0017795676.gif

Ja bym miala plan taki zebz isc na studia i dorwac jakas prace przejsciowom, no i postarac sie o kolejne dziecko gdz bede studia konczyc... A dopiero jak dzieci odchowam to poszukac porzadniejszej pracy..:tak:

Nie zalezy mi aby robic kariere zawodowa wiec z checia zajme sie rozwijaniem zycia rodzinnego:-D

JA Planuje obronic sie kolo grudnia. Od stycznie chce isc do pracy. Maks jest juz zapisany do 5 złobków na listy rezerwowe oczywiscie. w Krakowie jest tragedia ze złobkami.

A kolejne dziecko za ok. 8 lat. choć maz badzo chce za 3.

Musze sie Wam pochwalic :D od 3 dni sama jezdze samochodem. po 2 tyg. jezdzenia razem z mezem. Tak sie ciesze. czuje sie taka niezalezna :D moge wszedzie podjechac. A nie terepac sie w autobusach. Puki co boje sie jezdzic z Maksiem, ale to kwestia czasu.

od porodu jeszcze nie dostałam @ (i jakos nie placze z tego powodu:-) )karmie piersia wiec pewnie dlatego. W metody naturalne nie wierze i jestem na tabletkach, na razie nie planuje kolejnej ciazy- trzeba do pracy wrocic i troche pomyslec o sobie;-)

reklama
ja miałam chłopców po 1,5 roku ale rocznikiem 2 lata i powiem wam ,że to jest super mieć dzieci w niedużym odstępie . Razem się bawią , chowają no i rozrabiają. Teraz po 14 latach też jest super bo mogą się zająć małym ,a ja trochę mam czasu dla siebie

Do góry