zapmarta
Karolkowa mama
magdus, ja biorę Cerazette i na razie nie plamię, choć ginekolog powiedziała, że plamienia mogą wystąpić. Może odwiedź lekarza i powiedz o swoich wątpliwościach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj,mam nadzieje ze jej przetna,trzymam kciukiKamylka ja tez chcialabym jakos przetrwac jeszcze ze dwa miesiace ale nie wiem czy mi sie to uda, we wtorek jedziemy do szpitala na konsultacje z Maji jezyczkiem i mam cicha nadzieje ze jej ta blonke przetna i skonczy sie moje odciaganie a Maja ladnie zacznie ssac![]()
Czesc dziewczyny
Potrzebuje waszej pomocy bo zaczynam powoli wariowac. Prosze powiedzcie mi czy z was jeszcze leci krew, czy plamicie jeszcze? jestem 2 miesiace po cc i 2 tyg temu dostałam okres. Przez kilka pierwszych dni dosłownie lało sie ze mnie w miedzy czasie zaczełam brac tabletki anty. Cerazette i okres sie skonczyl a ja nadal plamienie jest tego duzo ale jest.Dziewczyny czy wy tez jeszcze plamicie? Na ulotce tych tabletek pisze w skutkach ubocznych ze moga wystapic plamienia pomiedzy miesiaczkami...buuuuuuuuuuuuuuuuu juz sama nie wiem :-(
Pierwszy okres po pologu trwal u mnie ponad tydzien. Niemal caly czas sie ze mnie lalo :-( ale brzuch nie bolal prawie wcale. Biore Azalie jednak nie mam zadnych plamien. Gin mowil mi ze przy minipigulkach plamienia sa bardzo rzadkieWiec moze sie to u ciebie unormuje - w koncu ostatnio przechodzilas spore skoki hormonalne
moze to jednak pozostalosc po tym