reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

To prawda, czasem z góry mówią że połóg będzie trwał 8 tygodni na wszelki wypadek, ja tak miałam miec, ale gin powiedział po 7 że niby ok. Ale z przytulankami dalej cieniutkom, unikam tego jak mogę , bo boli wciąż i to po prostu sprawia mi zero przyjemności a masę dyskomfortu. A poza tym ochoty wogóle nie mam, z piersi od razu mleko mi leci itd. I mam wrażenie że zaraz mi coś tam peknie...brrr.
Pamiętam że jak w drugim trymestrze chodziłam jak opetana seksem to akurat lekarz mi zabronił i nie mogłam ani razu i tylko myslałam jak sobie odrobimy po połogu i guzik:-D

reklama
Tez mielismy abstynencje od drugiego trymestru - ktora lekarz zniósł na tydzien przed porodem :rofl2: to troszke poindukowalismy i Maciek urodzil sie wczesniej...

Ochoty na razie duzej nie mam ale to przez zmeczenie :-p No i jak mam wolna chwile ktora moglabym poswiecic na przytulanki to maz w pracy :baffled:

Antar a rozmawialiscie o waszych odczuciach? Bo on w koncu wyczuje ze go unikasz a to nie wrozy dobrze dla zwiazku

A u mnie ten polog jakiś dziwny. Krwawienie i plamienie nawet skończylo mi się w 5 tyg , minąl 6 tydzień a ja czulam tak jakby bol owulacyjny i w ubieglą sobotę pojawila się krew , zdziwilam się ale pomyślalam że to miesiączka , no i nie wiem co o tym myśleć bo ta krew raz jest a raz nie ma i nie wiem czy to taka pierwsza nietypowa miesiączka czy coś innego . Nic mnie nie boli , ale jak na zlość moj gin wyjechal i muszę poczekać aż wruci . Co to może być ?

Asus wiesz co, ja też już 2 dni nie krwawiłam a tu dziś rano znów pojawiła się krew i to taka żywa czerwień i najbardziej mi to własnie okres przypomina. :baffled:

ja okres dostałam juz tydzień temu ale ja butelka karmie. Tylko, ze przed porodem miesiaczka trwała u mnie max 5 dni a teraz juz 8 dzień:baffled:

Nathalie u Ciebie to nie może byc okres bo przecież karmisz piersią.
Kasikk a u Ciebie to chyba i tak szybko się ta miesiączka po porodzie pojawiła.

MY wczoraj znow probowalismy się kochać i znow to straszne pieczenie. Musze iśc do gina, moze jakies bakterie sie przyplatały ;/

habcia a moze jakis zel nawilzajacy by starczyl? po porodzie jest tam strasznie sucho i moga sie pojawiac otarcia ;-)

reklama
Do góry