reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Jejku a mnie w końcu powoli odpadają te szwy rozpuszczalne, ale jeszcze tam gdzie one są mam zgrubienia. U mnie połóg jeszcze trochę potrwa...

reklama
Dziewczyny wlasnie w sprawie sexu:) jutro beda 2 tygodnie od cc, ja sie dobrze czuje, rana nie boli, co prawda wciaz ze mnie leci ale moze juz moglabym sie z M pokochac??? Jak myslicie??? bo fizycznie czuje sie super, normalnie wszystko robie w domu, bez problemu:)
Strasznie mi sie juz chce!:D

MonikaWroclaw84 moj gin. kazal mi poczekac do ukonczenia 6 tyg. Choc byłam juz 5 tyg, po porodzie. Powiedzial, ze lepiej poczekac, zeby nic sie tam zlego niepodzialo.

MonikaWroclaw84 lepiej dluzej odczekac... wiadomo ze gorzej po pordzie naturalnym bo wtedy wszytsko musi sie zejsc spowrotem ale i przy CC macica musi wrocic do siebie... ja bym nie ryzykowala ;-) to jeszcze tylko miesiac - a zawsze mozesz isc do gina wczesniej i zapytac co on na to

Dziewczyny wlasnie w sprawie sexu:) jutro beda 2 tygodnie od cc, ja sie dobrze czuje, rana nie boli, co prawda wciaz ze mnie leci ale moze juz moglabym sie z M pokochac??? Jak myslicie??? bo fizycznie czuje sie super, normalnie wszystko robie w domu, bez problemu:)
Strasznie mi sie juz chce!:D

u mnie to tak jakoś było i nic sie nie stało.Wątpę żebyś wytrzymała jeszcze 4 tyg.;-) .Nic nie bolało, super sprawa.

my ostatnio kochalismy sie tydzien temu i od tamtego czasu jakos sie boje. Strasznie mnie bolało i potem przez cala noc i dzien plamilam :( Do tego cieżko mi bylo oddać mocz, bo strasznie piekło. To byl nasz "drugi" po porodzie raz. Za pierwszym też czulam to pieczenie, ale nie plamilam.

Habcia nie strasz mnie. :baffled: Też się boję, a już niedługo mnie tez to czeka, powoli przestaje krwawić. Boję się zwłaszcza dlatego, ze wczesniej byłam badana przez ginka i wiedziałam, ze wszystko tam na dole jest ok, a teraz nikt mnie nie ogladał i nie mam pojęcia jak się sprawy mają. :baffled:

hoho ja swój "pierwszy raz" będę mieć za tydzień w czwartek, po wizycie u gina o ile wszystko będzie git.
narazie próbowaliśmy innych igraszek i było super, akurat przestałam plamic jakieś 4 dni temu.

My sprobowalismy wczoraj ale za bardzo sie balam i czulam lekki bol wiec przestalismy Postanowilam jeszcze troszke zaczekac wkoncu od porodu minely zaledwie 3 tygodnie ale musze wam sie przyznac ze pokusa jest straszna :-p
glitterfy133553T238D37.gif

reklama
oj, Małżonowi się się chce, a ja w ogóle o tym nie myślę... zresztą- zanim nie zrobię kolejnego wymazu, posiewu i nie zacznę leczenia paciorkowca- ni hu hu ani ani ...:-:)-:)-( z przytulanek nici:zawstydzona/y::-(

Do góry