reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
tez uprzedalam kolezanki ciezarne by wysypialy sie puki moga ;-) strasznie tego brakuje, gdy sobie policze ze spalam w nocy 4 godziny :zawstydzona/y: a mly budzi sie na karmienie w nocy ktore trwa z godzine:rofl2:

Wiem i korzystam puki moge:) dzis spalismy do 13:) Juz jestem spokojniejsza:) Wiem ze u malego wszystko oki i juz naprawde za chwile bedzie z nami:) Wiec korzystamy z tych ostatnich godzin wolnosci i cieszymy sie sobą....
Jakby cos sie dzialo dam znac:)
Pozdrawiam i rozpakowane Mamusie i Dwupaczki!!!!

Dziewczyny trzymamy kciuki! To już naprawdę sama końcówka MonikaWrocław84, Krystynka88, Ewka75 ..czy o kimś zapomniałam?

Dziewczyny jak to jest u Was z tymi problemami poporodowymi, a konkretnie z kupka? :) w niedziele minie dwa tygodnie od porodu, a mnie pupa coraz bardziej boli, a własciwie nie pupa tylko brzuch, ale to tak mocno, że sie nie moge załtwić, łapie mnie taki skurcz :baffled: i z dnia na dzien coraz gorzej, dzisiaj to juz nic nie zrobiłam, skręciło mnie z bólu i sie popłakałam, i do tego hemoroidy mi wylazły :crazy:
A moze miała któras z Was zapalenie dróg rodnych?? bo moze to ma zwiazek z tym?? dostałam na zapalenie metronidazol i amoksiklav. Niestety metronidazol w czopkach, jak sobie pomysle to az mi sie zwieracze zaciskaja...Jakos sobie zaaplikuje, tylko znowu sie boje, ze sie pogorszy...
tyle sie pozale :-(

Jak juz gdzies o takich problemach pisałyscie, to przepraszam, ale nie mam nawet czasu poszukac :zawstydzona/y:
pozdrawiam,

Cześć od urodzenia mojej małej mineło prawie 7 miesięcy ale ten ból pamietam do tej pory. Mi pomogło siedzenie w wodzie z rozpuszczonym szarym mydłem.Pozdrawiam

reklama
Cześć od urodzenia mojej małej mineło prawie 7 miesięcy ale ten ból pamietam do tej pory. Mi pomogło siedzenie w wodzie z rozpuszczonym szarym mydłem.Pozdrawiam

kurcze, ale to pewnie na te hemoroidy pomogło :-( mnie strasznie boli w srodku, jakbym skrętu kiszek dostawała za kazdym razem jak tylko poczuje chec wypróznienia :-( a co do tych czopków które przepisała pani dr na zapalenie (moze na ten bol by pomogły) to sobie je moge do ucha wsadzic!! bo gdzie indziej mi nie wejda :no:
A moze pomocze pupe, to wtedy sie uda zastosowac kuracje.
Dzięki.

Do góry