reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Wolfia - i ja trzymam za Was kciuki, oby Wam poszlo blyskawicznie ;-):tak:

Ardzesh - nozki to ja moge trzymac i rozlaczone, ale i tak nie wiele to na razie daje. Dzis zaliczylam 2 KTG, na jednym 1 skurcz, na drugim 2 :crazy:. Jutro znow na KTG - hehe, zobaczymy moze beda 3? Jak tak dalej pojdzie to moze za 2 tygodnie urodze :angry:

reklama
Czarnamegi - juz wkrotce bedzie Ci dane sobie to wyobrazic :tak:;-)

Ardzesh - to pewnie prawda tylko dla czesci mamusiek, ja widac naleze do tych, ktore zawsze rodza po terminie :baffled:

mama - ma to swoje "uroki" ;-) Możemy się dłużej nacieszyć pięknym stanem jakim jest ciąża :-D Szkoda tylko, że te największe brzuchy jakoś nie chcą się rodzić... ;-)

Aga -0dezwij się, bo norlmanie pomyślę, że poszłaś w tany z Wolfią
kochana nie denerwuj się nigdzie nie poszłam:-:)-:)-(, tylko mam coraz większego doła, bo się nic nie dzieje. Już prawie jutro a u nas cisza.
Jutro mnie nie ma od rana, więc proszę alarmu nie włączać. Popołudniu się odezwę.

Wolfia wow następna poszła się rozdwoić. A my z ardzesh i mamaflavi musimy sobie grzecznie czekać.

reklama
Do góry