reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

megusek super wiadomość dobrze że z żyłami ok.

Czyli wszystkie laski po wizycie nie szykują się do rozpakowania??dzieciaczki siedzą i czekają?:-);-)

reklama
Wlasnie leze sobie na szpitalnym lozku, STRASZNIE meczy mnie ta bezczynnosc ;) dobrze,ze chociaz necik jest w komorce :) ... Robia mi kilka razy dziennie ktg,niby OK,ale jeszcze nie mowia nic o wyjsciu do domu,na razie do pon.mam zostac a potem zobaczymy. Najchetniej max za 2 tyg chcialabym urodzic,bo juz troche sie schizuje tym czekaniem. Ostatnio jakas laska w 38 tc szybko rodzila przez cc,tetna juz nie bylo na ktg,w srodku juz zielona woda,na szczescie dzidzia urodzila sie zdrowa... Bede sobie czasem do Was zagladac,mam nadzieje ze necik przez kom.bedzie dawal rade ;)

megusek super, że wszystko dobrze :)
a tak poza tym wyobraziłam sobie Ciebie stojącą na łóżku w tej białej koszulce... :D już wiadomo czemu doktorek taki miły był :p

hania trzymam kciuki za jak najszybsze opuszczenie szpitala :)

No ja nie uważam że moja doktorka się na niczym nie zna, miałam takie wyniki badań krwi i objawy które mogły wskazywać na problemy z żyłami i nawet ten lekarz potwierdził, że ludzie mają dobre wyniki i mają problemy z żyłami. Ja się cieszę ( i wcale nie z powodu spotkania z doktorkiem :-p:-p) że miałam to badanie, jestem spokojniejsza. Mam porównanie w prowadzeniu ciąży mojego pierworodnego i obecnej. W tamtej wizyta trwała 5 min - miałam niewiele badań i czułam się zbywana. Teraz czuję się bezpiecznie a czy nie o to chodzi?
Poza tym ciekawe która z Was by nie poszła na takie badanie będąc na moim miejscu?
Haniu ...dużo zdrówka ...i wracaj do nas :-D:-D:-D
wracaj wracaj

No ładnie, jak sobie poczytałam ten wątek to mi się aż głupio zrobiło, ostatnio tak narzekam, na brak siły, strzykania w nogach itp. a tu dziewczyny niezłe stresy macie :szok:
Szczególnie hania83 - dużo zdrówka Ci życzę, wracaj szybciutko do domciu :-)

reklama
Do góry