reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

kurde a ja tak ciągle mówię, że nie boję się porodu

poszłam to toalety wcześniej i mam na bieliźnie dwie małe kropeczki krwi
i normalnie jak sobie pomyślałam, że to ten czop to się tak zestresowałam, że szok

ale nic więcej nie ma, ani na papierze ani nic, więc to pewnie nic z tych rzeczy ;/

reklama
Aga - spokojnie, ja mialam to samo co Ty, bralam furagin z witamina c ... podobno tylko z tym dziala. i nie mozna zaniedbac brania tego leku, bo pozniej juz nie podziala... Dodatkowo pilam duzo zurawiny maminej robotki (pomaga na pecherz) od tamtej pory cisza a wyniki jak z ksiazki:-D Powodzenia

Aga ja tez mialam niedawno taka sytuacje z moczem co ty:(( Tylko ze ja mialam jeszcze pieczenie przy siusianiu...
Poszlam do internisty a ten przepisal mi furagin. ( nie jest to najlepsze lekarstwo w ciazy...poczytalam troche w necie i postanowilam wziac ten furagin tylko 2 dni tak zeby przestalo piec. I faktycznie na 2 dzien juz nie bolalo:) Mialam jeszcze tydzien do wizyty u gina wiec czekalam co on mi powie. Przepisal mi jednorazowo antybiotyk Monoural(czy cos takiego) i wszystko mi przeszlo:) Teraz mam pierwszorzedne wyniki:) Mocz jak marzenie:)))

ja dalej w szpitalu. Dzis bede miala wizyte diabetologa. Profil glikemi wyszedl chyba ok. Ale przyplatala sie infekcja w moczu.

oczywiscie niektore z was pisaly ze za bardzo panikuje z tym moczem. A tu w szpitalu w niedziele dostalam strasznych boli lewej nerki. Po bad. Okazalo sie ze mam piasek lub kamienie. Po raz 3 jestem na antybiotykach. Tym razem zwiekszona dawka dozylnie. Nerka strasznie boli, nie spie od 3. Lekarze mowia ze musze to urodzic.
W bad. Moczu wyszlo ze mam erytrocyty, leukocyty, nablonki i bialko.

oczywiscie niektore z was pisaly ze za bardzo panikuje z tym moczem. A tu w szpitalu w niedziele dostalam strasznych boli lewej nerki. Po bad. Okazalo sie ze mam piasek lub kamienie. Po raz 3 jestem na antybiotykach. Tym razem zwiekszona dawka dozylnie. Nerka strasznie boli, nie spie od 3. Lekarze mowia ze musze to urodzic.
W bad. Moczu wyszlo ze mam erytrocyty, leukocyty, nablonki i bialko.

oj, ze panikujesz od razu... po prostu każda wie, że nadmierny stres nie pomaga:tak: a swoja drogą- niestety miałaś racje:-(
jedno co mi przychodzi na myśl, to, że będziesz miała dwa porody!;-)wiem, jak boli nera niestety:wściekła/y:hodowałam ból przez ponad dobę zanim pojechałam na ostry dyżur- myślałam, ze kręgosłup czy co... nie wiem, jaki est ból porodu, ale a priori- juz go wolę- bo przechodzi;-) Trzymaj sie, Dziewczynko!!:-)

reklama
habciu współczuję Ci.Te co pisały ,że panikujesz nigdy tego nie przeżyły i niech tego nie chcą. Trzymam kciuki. :-(

Do góry