reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mama listopadowa u lekarza!

clue ja nie wiem jak to jest z tymi globulkami,ale juz aneta podpowiedział,ze to normalne,więc nie ma co się przejmować,a z tym lekarzem,to rzeczywiście kiepsko,ze nie mozna w każdej chwili zadwonić w razie niepokojacych objawów,ale dajesz radę dzielnie bez tego:-) i zwycięstwa życzę nad grzybami,zmasakruj je:-)
lana moja dzidzia też ma czsem takie gwałtowne odruch,ale zaraz wraca do normy,moze coś się dzidzi śni:-),nie ma co panikować:tak:
aneta gratulacje dla dobrych wyników,oby same takie dobre były:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
byłam wczoraj u lekarza, mówił ze mój syneczek praktycznie gotowy jest na przyjście na ten świat:-), mam III stopień starzejacego się łożyska :-(ale wszystko "działa" tak jak powinno:-). do końca tego tyg mam brać fenoterol i mam już całkowicie go odłożyć, obawiam się że po odłożeniu zacznę po paru dniach już rodzić- kurczę dopiero dochodzi do mnie że niedługo będę rodziła:baffled:, mam nadzieję że szybko i mało boleśnie przejdzie to wszystko- pozdrawiam cieplutko

lana , lekarze tak straszą wypadnięciem pępowiny przy gwałtownym odchodzeniu wód, ale chyba trochę przesadzają. Mnie położna ochrzaniła jak po odejściu wód poszłam do ubikacji na oddziale, bo na porodówce była jedna zajęta, a ja byłam polewatywie, ciekawe co miałam zrobić:crazy:. Gdzie pani chodzi, przecież pępowina może wypaść, ale potem jak dostałam kroplówkę, skakałam na piłce i chodziłam wkoło łóżka i przecież nic się nie działo. Najpierw była główka i dzieciątko, a pepowina za nim, więc nic tak szybko nie wypada.;-)

Dziewczyny trzymajcie sie wszystkie! Ja to nawet nie wiem czy jakiegos grzybka nie hoduje bo mi lekarz nie bral wymazu:-(. Dzisiaj wieczorem ide na wizyte, ale przypuszczam ze znow bedzie rutynowo i podstawowe czynnosci typu cisnienie, waga, puls maluszka....
FABIAN122 czy lekarz przez badanie usg stwierdzil stopien starzenia sie lozyska?

No i wszystko wiem- mam wywolanie 31 pazdziernika, mlody wazy 3100, lozyska stopien starosci I, wszystko git i w porzadalku. Teraz zaczniemy pracowac nad wczesniejszym wykurzeniem lokatora brzucha. Trzymajcie sie cieplo dziewczynki, juz niedlugo nam sie pociechy posypia...

No i wszystko wiem- mam wywolanie 31 pazdziernika, mlody wazy 3100, lozyska stopien starosci I, wszystko git i w porzadalku. Teraz zaczniemy pracowac nad wczesniejszym wykurzeniem lokatora brzucha. Trzymajcie sie cieplo dziewczynki, juz niedlugo nam sie pociechy posypia...
Aż Wam zazdroszczę tego przytulanka :-) aby wykurzyc maluszka :-D

reklama
Do góry