reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Faktycznie miałaś rację anetko,tak jak mowiłaś. Ja tam wyczuwam jeszcze jakiś inny problem z tymi znieczuleniami,nie tylko przez małą ilość anestezjologów,ale tam coś jest nie tak w całej organizacji szpitala,która jak sama ginka powiedziała jest do d.... zorganizowana:tak:
Jak wszystko bedzie ok pójdę 30 i chyba faktycznie zostanę do końca,bo bez sensu zaraz wracać:-)

reklama
No i juz wrocilam od lek.udalo mi sie dostac do mojego gina,zbadal mnie i na dowcipnie i usg,mam zbyt duzo wod,maly wazy 3200,jest gotowy do wyjscia,jesli nie urodze do 4 listopada,to na oddzial,a wiecie co mi powiedzial,az zamarlam,ze przez to ze tych wod jest tak duzo,moga mi hlusnac a znimi jak nozka albo raczka to nic ajak pepowina to moze sie maluch udusic,mam dzwonic o kazdej porze dnia i nocy do niego.odstawic mam luteine i brac witaminy.teraz todopiero stres.:szok::szok:

Lucyann ty to agentka jesteś,wszystko potrafisz w żart zamienić i postawić człowieka do pionu:-)
lana nie steruj sie i nie denerwuj,tylko stosuj do zaleceń lekarza i jak tylko coś sie niepokojacego będzie działo dzwoń do lekarza,naprawdę dobrze,ze mamy tych swoich ginów na telefon,niesamowity komfort,nie uważacie:tak:

Gabi9 ja tam nie mam gina na telefon :-( i bardzo Wam zazdroszczę.
I dlatego też zadaję tak dużo pytań Wam :tak:
A oto kolejne z tej serii :
dostałam clotrimazolum na mojego grzybka. Wczoraj wieczorem wzięłam a dzisiaj rano miałam wszystko mokre z białą wydzieliną :baffled: Prawdopodobnie to efekt tebletki dopochwowej ale wolę się u Was upewnic. Brała, któraś z Was clotrimazolum?

Gabi9 tak to prawda ze mamy tych ginow na telefon,ja pamietam jak z druga corka w 3 miesiacu dostalam krwotoku,mieszkalam na wsi ,ani telefonu,ani samochodu,ani nic,wtedy to byl koszmar.teraz jest latwiej,ale mimo to napewno kazda z nas ma schizy,bo ja to wczoraj do meza mowie tak,,wiesz co mam wrazenie ze maly ma jakies dziwne ruchy jakby mial drgawki,ten na to ze schizuje,no i ma racje,jestem przewrazliwiona.buziole.

CLUE - tak niestety jest...nie tylko po Clotrimzolu.....dlatego nienawidze zadnych globulek (a prawie przez cala ciaze musze...) i co chwila zmieniam wkladki....:confused2:
LANA - ciesze sie ze w sumie wszystko ok....nie zamartwiaj sie na zapas...

A ja dzis przy okazji badan krwi odebralam wynik...wydawalo mi sie ze mialo byc badanie czystosci pochwy....a byl wymaz bakteriologiczny z szyjki macicy :eek: (pielegniarka upewnila mnie ze to co innego)......
W kazdym razie....hurrrrrrrra :-):-):-)
Pierwszy raz od poczatku ciazy nie ma grzybka :-)...i zadnych paciorkowcow tez nie ma :-)....nic, tylko Lactobacillus Species - a to normalne.
Ale sie ciesze :-)

reklama
Do góry