reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Faktycznie miałaś rację anetko,tak jak mowiłaś. Ja tam wyczuwam jeszcze jakiś inny problem z tymi znieczuleniami,nie tylko przez małą ilość anestezjologów,ale tam coś jest nie tak w całej organizacji szpitala,która jak sama ginka powiedziała jest do d.... zorganizowana:tak:
Jak wszystko bedzie ok pójdę 30 i chyba faktycznie zostanę do końca,bo bez sensu zaraz wracać:-)

reklama
No i juz wrocilam od lek.udalo mi sie dostac do mojego gina,zbadal mnie i na dowcipnie i usg,mam zbyt duzo wod,maly wazy 3200,jest gotowy do wyjscia,jesli nie urodze do 4 listopada,to na oddzial,a wiecie co mi powiedzial,az zamarlam,ze przez to ze tych wod jest tak duzo,moga mi hlusnac a znimi jak nozka albo raczka to nic ajak pepowina to moze sie maluch udusic,mam dzwonic o kazdej porze dnia i nocy do niego.odstawic mam luteine i brac witaminy.teraz todopiero stres.:szok::szok:

Lucyann ty to agentka jesteś,wszystko potrafisz w żart zamienić i postawić człowieka do pionu:-)
lana nie steruj sie i nie denerwuj,tylko stosuj do zaleceń lekarza i jak tylko coś sie niepokojacego będzie działo dzwoń do lekarza,naprawdę dobrze,ze mamy tych swoich ginów na telefon,niesamowity komfort,nie uważacie:tak:

Gabi9 ja tam nie mam gina na telefon :-( i bardzo Wam zazdroszczę.
I dlatego też zadaję tak dużo pytań Wam :tak:
A oto kolejne z tej serii :
dostałam clotrimazolum na mojego grzybka. Wczoraj wieczorem wzięłam a dzisiaj rano miałam wszystko mokre z białą wydzieliną :baffled: Prawdopodobnie to efekt tebletki dopochwowej ale wolę się u Was upewnic. Brała, któraś z Was clotrimazolum?

Gabi9 tak to prawda ze mamy tych ginow na telefon,ja pamietam jak z druga corka w 3 miesiacu dostalam krwotoku,mieszkalam na wsi ,ani telefonu,ani samochodu,ani nic,wtedy to byl koszmar.teraz jest latwiej,ale mimo to napewno kazda z nas ma schizy,bo ja to wczoraj do meza mowie tak,,wiesz co mam wrazenie ze maly ma jakies dziwne ruchy jakby mial drgawki,ten na to ze schizuje,no i ma racje,jestem przewrazliwiona.buziole.

CLUE - tak niestety jest...nie tylko po Clotrimzolu.....dlatego nienawidze zadnych globulek (a prawie przez cala ciaze musze...) i co chwila zmieniam wkladki....:confused2:
LANA - ciesze sie ze w sumie wszystko ok....nie zamartwiaj sie na zapas...

A ja dzis przy okazji badan krwi odebralam wynik...wydawalo mi sie ze mialo byc badanie czystosci pochwy....a byl wymaz bakteriologiczny z szyjki macicy :eek: (pielegniarka upewnila mnie ze to co innego)......
W kazdym razie....hurrrrrrrra :-):-):-)
Pierwszy raz od poczatku ciazy nie ma grzybka :-)...i zadnych paciorkowcow tez nie ma :-)....nic, tylko Lactobacillus Species - a to normalne.
Ale sie ciesze :-)

reklama
Do góry