reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Witam;)
My już jesteśmy po USG ;-)
Wyniki prawidłowe- ryzyko wad małe:tak::-D
byłam w katowicach na żelaznej i płaciłam 210 zł z DVD. Lekarz średnio rozmowny ale w zasadzie jesteśmy zadowoleni i z wyników i z wrażeń:-D

A glukozę mam w poniedziałek...
nik_i no to chodzimy chyba do tej samejkliniki i tego samego lekarza:-) My jedziemy dopiero 16.07...

reklama
Witajcie,
wlasnie wrocilam z usg - bedzie CHŁOPAK!!!!:tak:
waży 503 g co odpowiada 22 tygodniowi ciąży - czyli po raz kolejny usg potwierdza poród w poczatkach listopada, i dobrze - Maluszek bedzie z nami wcześniej.
Tatuś bardzo dumny :tak:
Mam zdjęcie twarzyczki w 3D - rewelacja.
Chłopczyk jest zdrowwiuśki :tak: i wygimnastykowany - stopę miał w oku, a rączki w uszach :-D
Całą drogę na usg kopał, a u lekarza odpoczywał.

Pozdrawiam serdecznie,

Clue

Ostatnia edycja:
Clue - gratuluję!!!!:tak:
Nik_i, Vonka - dokładnie, provita:-DMuszę przyznać, że obsługa średnio przyjemna(przynajmniej jak dla mnie), ale nie jest źle. Ale z drugiej strony za taką kasę spodziewałam się czegoś więcej - panie w recepcji nie zawsze miłe( za pierwszym razem dziwne było dla mnie, że wołają na wizytę po nazwisku(nawet jeśli chodzi o oddanie nasienia do badania-lekko żenujące...) no i lekarz mało komunikatywny - zero kontaktu z pacjentką...

lunia83 no ja przyznam, ze mam raczej dobre doswiadczenia z ta kliniką. Mój lekarz jest ok, wszystko cierpliwie tłumaczy - jestem zadowolona. Dziewczyny w recepcji tez sa w porządku:tak:. Ja tam chodze juz ponad póltora roku, wiec siłą rzeczy sie znamy. Na wizyte zawsze proszą po imieniu:-). Nigdy nie miałam problemu z terminem, czy jakimkolwiek badaniem. Pozdrawiam.

Witam listopadowe mamusie :) ,
czasem bywam na tym forum i Was czytam.
Czy któraś z Was wie, na czym polega i jak się interpretuje stopień dojrzałości łożyska? Mam pierwszy w 24tyg. ciąży. Czy to jest wynik prawidłowy?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam przyszłe mamusie

reklama
Witam
Mam pytanie robiłam wczoraj ten cukier z obciążeniem i tak
przed 60 czyli 10 poniżej normy :confused:
po 50g 112
no i dalej ciągnie się za mną ta infekcja dróg moczowych:-( już jestem po antybiotykach furaginum i innych a wyniki gorsze, czuje sie swietnie i nie mam żadnych dolegliwosci...
morfologia nieco spadła ale to akurat normalne...
idę jutro do lekarza więc pewnie coś wymyśli:confused:

Do góry