reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

widze madzik, że idziemy łeb w łeb- ja ma usg na 8maja i też zaczęłam 13tc:) tylko że będzie to już moje 4usg - genetyczne:) wcześniej i tak niewiele widać. A teraz pomacha dzidziuś do nas małymi łapkami.

reklama
Witam:-)
Nie miałam dostepu do netu i nie mogłam wczesniej przekazac Wam wiesci z piatkowych badan.
Bardzo sie ciesze bo pan doktor powiedział ze wszystko jest w porzadku. Dzidzia ma 61 mm, serducho w tempie 154, przeziernośc karkowa ok, kosc nosowa ok:-)
Dodatkowo pobrano mi krew na test podwójny, ale mam sie nie niepokoić, wynik za 2, 3 tyg.
Pozdrawiam listopadowy wątek:-)

VONKA, HANUS - gratuluje, ciesze sie ze u Was wszystko ok po usg.
ASTERIA - trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok......ja tez biore duzo duphastonu...i zaczynam sie zastanawiam czy to nie od niego zoladek mnie boli :sorry2:

A ja bylam 24.04 w czwartek u ginki na badaniu i na usg.
No więc.............z dzidzią wszystko ok........ma 2,5 cm......
Fikała koziołki, machała rączkami i nóżkami :-)
Krwiak niestety nadal jest :baffled:......z tabletakmi nie rozstane sie pewnie do okolo 16 tygodnia :sorry2:
Pani dr załozyla karte ciazy.....termin wg OM 22.11, wg USG 27.11....wiec zmienie suwaczek na ten termin wg OM.......choc ten wyliczony przez mnie jest bardziej wiarygodny, no ale nie bede mieszac ;-)
Nastepne usg 15.05 - wtedy bedziemy mierzyc przeziernosc karku :tak:

A to stworek z mojego brzuszka :-D
fcpgrc.jpg

Vonko super wieści :-) Dobrze że jest wszystko ok i będzie już tak do końca :-)
Anetko no piękne maleństwo. Jak super czytać dobre wiadomości i oglądać takie cudeńka:-)

Cudne :-)
ja też się wybieram na 3d4d ale dopiero za jakiś czas, póki co muszą mi normalne foyki wystarczyć ktorych czytelność bez porównania:dry: cuż niemniej lekarz powiedzial że do diagnostyki jego sprzęt wystarczy w zupełności a dla wrażeń warto:laugh2: i poleca:-D:-D:-D, no i rozumię że wszystko ok!!! Cieszę się bardzo:tak:

reklama
Do góry