reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Witam :-)
A moje nogi wyglądają od wczoraj jak nogi słonia, opuchnięte strasznie bolą:-(. Jutro idę na Ktg do szpitala i na wszelki wypadek wezmę torbę ;-), może zostanę ;-), pod warunkiem że mnie nie weźmie :-p.
Życzę miłej nocki :-)

reklama
Niech jakas Mamusia co juz urodzila przez cc opowie o tym... bardzo prosze... bo mnie to czeka i jestem troche wystraszona... w czwartek wizyta i nie wiem czy w tym tygodniu nie czeka mnie tez szpital...

Wiecie jestem troszke zawiedziona bo tylko zbadali mi mocz, pomacała mnie po brzuchu posłuchała serca i nic poza tym u małego nie sprawdziła.
Zaaplikowali mi jakis żel do środka i powiedziała,że w 7 dni powinno się ruszyć coś, jesli natomiast nie to dopiero na 23.11 mam sie stawic na porodówce po wcześniejszym sprawdzeniu telefonicznym czy jest wolne łóżko dla mnie,paranoja:angry::angry:
Ten żel to myślalam,że mi gardłem wyjdzie, a ta kobitka była taka mizerna,że nawet bym sie nie spodziewała,że tyle siły ma.:sorry2:

Ja już po dzisiejszej wizycie. Dzisiaj już nie tylko stopy mam opuchnięte, cała nabrzmiałam, a skóra mi się na nogach świeci dosłownie, jest tak naciągnięta, jak to ginka zobaczyła kazała jechac do szpitala. Rozwarcie mam na 2 luźne palce i nieregularne skurcze. boje sie tylko jednego ze pojadę, dadzą mi coś na zejście wody i będą trzymać do terminu albo znów wypuszczą.... a ja sie boje ze jakies białko w moczu może się pojawić... ruchów dzicka prawie w ogóle nie czuje... i nie daje już rady, mam problem nawet z chodzeniem bo mam tak opuchnięte nogi że szok... każdy krok sprawia mi spory ból... i mam wrażenie że żyły mi powychodziły.... sa bardzo widoczne i bolą....

reklama
czarna anutka: biedna :-( strasznie ci faktycznei ta koncowka daje popalic :-( mysle ze nie wypuszcza cie ze szpitala bez dzidziusia ;-) skoro takie duze masz rozwarcie to pewnie ci podadza kroplowke i zobacza jak na nia zareagujesz. ja trzymam mocno kciuki zeby wszystko szybko sie rozwijalo i zebys juz neidlugo przytulala maluszka ;-)

Do góry