reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mama listopadowa u lekarza!

lana3 duzy Twoj dzidzius, oby porod byl lekki
filwinka super ze z wynikami wszystko dobrze, niby mozna sobie gadac zeby sie nie denerwowac, ale wiem co ja bym przezywala na Twoim miejscu, ale teraz tylko czekac spokojnie na malenstwo.
A u mnie nadal cisza, co prawda podbrzusze boli, ale mala zaczela sie rozkrecac na wieczor i juz zdazyla skopac tatusia, wiec jej sie chyba nie spieszy:-)

reklama
Filwinka dzięki Bogu, że wszystko się wyjaśniło z wynikami, ale co przeżyłaś to Twoje:-(
Lana no nieźle sobie waży Twoje dziecię:-D
Clue ja też trzymam kciuki:tak:
Madzik u mnie też cisza, chociaż na ktg widoczne są skurcze i szyjka przygotowana.

... dzwoniłam do gina (w sprawie jutrzejszej wizyty) przenieślismy ją na poniedziałek ze wzgledu na te krostki które jeszcze mi pozostały i żeby nie siać paniki wśród pacjentek ciężarówek- nie wyglądam az tak masakrycznie (na twarzy praktycznie już nic nie mam) ale ze względu nawet na to że mogłabym sie drapac a to juz podejrzane.
Zresztą nie chciałbym też sama jakbym ja była w zaawansowanej ciąży (czy tez nawet poczatkowej) a obok mnie w poczekalni siedziałby jakas "ospiarkia"-mimo że juz nie roznosicielka. Nic mi się nie dzieje z ciążą -zwykłe normalne ruchy bez skurczy więc spokojnie wizyta przełożona na 39tydzien

Lana mój szkrab też będzie duży, wczoraj byłam u gina i prawdopodobnie będzie ważył 3800 a 4000. lekarz mówi że dam radę urodzić normalnie ale okropnie się boję....i chciałabym żeby akcja już się zaczęła ....pozdrawiam

ja mam nadzieję,że mój maluszek nie będzie taki duży jak Fabian i lana, jutro tez mam wizyte u lekarza w w przyszła środe 12.11 (dzień po terminie) mam wizyte w szpitalu i beda sprawdzać czy wszytsko jest ok, jeśli tak to tylko odesla do domu, jesli nie to nie wiem co bedą ze mna robic:no:

Dziewczyny nie martwcie się na zapas. mój Maluszek urodził się duży (3,950kg) i poród nie był cięzki. Będzie w porządku:tak:. Trzymam kciuki.

Witam
My już po wizycie, narazie nie zapowiada się na porób rozwarcie na 0,5 cm zatem niewiele :baffled:. Muszę uzbroić się w cierpliwość:-). Ale mały waży już 3300:-Dwięc urósł od ostatniej wizyty. 11 listopada jak nic sie nie bedzie działo jade na ktg do szpitala no a 15 jak kompletnie nic sie nie ruszy z walizką na patologie ciązy :baffled:. Trzymam kciuki za was dziewczyny, żeby chociaż wam się coś ruszyło :-):-)
A tak apropos moja kolezanka urodziła dzisiaj córeczkę :-):-)

Carol ka dobrze, że maluch rośnie. Może coś ruszy wcześniej, mimo że na razie małe rozwarcie. Teraz tylko wszystkim nam nierozpakowanym trzeba cierpliwości.

reklama
CAROLKA - dobrze ze maluszek rosnie....:tak: A z tym rozwarciem i rozpoczeciem akcji nigdy nic nie wiadomo....popatrz na Agate jak to moze sie wszystko zmienic w ciagu godziny ;-)

A ja mam nadzieje ze dzis tez sie dowiem ile moj szkrabik wazy :-)

Do góry