reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mama listopadowa u lekarza!

reklama
clue: trzymaj sie dzielnie, na pewno juz niebawem zobaczysz swojego maluszka ;-)

lana: ty rowniez wytrzymaj kochana, chociaz wiem ze jest ciezko :tak:

u mnie tez od wczoraj silny bol w podbrzuszu, bol plecow a dzisiaj juz pare skurczy dostalam... wiec zobaczymy byc moze w nocy... ;-) ja sie tym bardziej na to nastawiam, bo ginka mi powiedziala ze urodze pzred terminen. jak narazie chyba w ta strone mi sie zbiera ;)

clue trzymaj sie, juz niedlugo bedziesz tulic maluszka do siebie
magdalenaB ja tez mam dzis taki bol, wczesniej mialam ale przechodzilo po pewnym czasie, a dzis caly dzien mnie podbrzusze boli, i dostalam tez pare takich porzadnych skurczy, oby to bylo to

madzik: no to wiec czekamy obie ;-) chociaz ja mysle ze skoro juz tyle godzin mnie to meczy to poewnie jeszcze nie to, ale kto moze pzrewidziec kiedy sie zacznie ;-)

Clude 3maj się dzielnie- już niedługo będziesz przytulała maluszka:tak:
Madzik Magda to już ostatnia prosta, jeszcze tylko kilka dni Wam zostało:blink:

magdalenaB madzik1388 jak tam postępy Waszych Maluszków? Oby to było to.
Ja dziś ostatecznie rozwiałam wątpliwości co do toksoplazmozy. Wyniki wyszły tak jak te z początku ciąży a awidność wskazuje na to że to stare zakażenie, które dawno przeszło i nie miało związku z ciążą. Lekarz oczywiście powiedział " a nie mówiłem-trzeba było zapomnieć i czekać cierpliwie na wyniki" kiedy mu powiedziałam co przeżywałam przez weekend. Za tydzień ostatnie usg i badanie jeśli do tego czasu się nie rozpakuję co zdaniem lekarza jest bardzo możliwe, bo i mnie już męczą nocne bóle, kłucie w szyjce i ból kręgosłupa, wieczorem tak mi coś wlazło w biodro że wyglądałam jak połamana :-).A przy każdym wstawaniu do toalety czy wchodzeniu do wanny stękam jak babciunia :-)

reklama
witajcie,wrocilam wlasnie od gina,mam skierowanie na oddzial na przyszlam srode,maly wazy miedzy 4 a 4200,jestem przerazona,bo gin nic nie wspomnial o cc.

Do góry