reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mama listopadowa u lekarza!

CzarnaAnutka: mi tez po badaniu u gin w pon tak sie dzialo. Ta brazowa maź to krew pomieszana, ze zwyklym sluzem. Moja Gin mowi, ze nie ma sie tym co przejmowac, bo to poprostu z szyjki (w moim przypadku spowodowal to pessar).
A co do cisnienia to masz racje - w szpitalu bedziesz bezpieczniejsza.

reklama
to raczej na pewno z szyjki bo nie jest tego dużo i nie ma świeżej krwi :) bardziej martwi mnie ciśnienie i obrzęki, które od wczoraj jeszcze się powiększyły a ja się martwię o maluszka bo nie wiem jak na niego to wpływa. W szpitalu pewnie mi odstawią fenoterol i poczekają co się będzie działo.

LUCYANN - no to niezly lobuziak z malego :-D i jaki duzy :tak:
ANUTKA - to plamienie to wydaje mi sie ze czop, ale pewnie jedz, bedziesz przynajmniej spokojniejsza :tak:.....Kurka....tylko jak tak czytam to sie zastanawiam czy to dobrze ze jak sobie tak spokojnie do tego podchodze :nerd:.....mi tez pomimo ze biore leki od poniedzialku skacze cisnienie do 140-145.......
Czekamy na wiesci od Ciebie....

może jestem panikara ale pierwszą ciąże straciłam wczesnie i ta była wyczekana i mysleliśmy z moim M że się nie uda bo rokowania były kiepskie... dlatego nie potrafię siedzieć spokojnie....może się okazać ze nic się nie dzieje, wtedy albo mnie odeślą do domu albo potrzymają do rozwiązania na obserwacji.

Lucyann super że maleństwo postanowiło się obrócić :happy2:
Clue jak widzisz po lucyann to nawet w ostatnim momencie może się dzidzia odwrócić
CzarnaAnutka trzymaj się dzielnie, i daj szybciutko znać co i jak ;-)
A ja po wczorajszej wizycie, maluszek waży 3100 tylko martwią mnie wymiary po usg bo BPD wskazuje na poczatek 39tc, AC na 36tc a FL na 37 :baffled: Czy u Was też są takie rozbieżności? :-(

reklama
ale pierwszą ciąże straciłam wczesnie.
Ja tez pierwsza ciaze poronilam niestety :-(
Jedz kochana, jedz......mi w sumie ginka nie mowila zeby cos robila jesli bedzie cisnienie na tym poziomie....wiec tez nic nie robie.....(zanim zaczelam brac leki to owszem, mialam sie z nia kontaktowac jak bedzie 140....ale teraz nic nie mowila)
Tylko sie zastanawiam dlaczego lekarze maja tak rozne podejscie do tego :dry:
DOMBAR - takie rozbieznosci sa czeste.....mnie na poprzednim usg zdzwilo bo miedzy glowka a koscia udowa byla roznica miesiaca - a ginka stwierdzila ze jest ok....:sorry2: Mam nadzieje...

Do góry