CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
Aneta - moja ginka stwierdziła, że moge rodzić jak szpital w końcu będzie czynny... a to może trochę potrwać.... więc nie wiem czy mi odstawi ten fenoterol tego 4 czy każe brać aż sie sytuacja w szpitalu unormuje i będa mogli mnie przyjąć. Termin na suwaczku to termin wyliczony z OM ale biorąc pod uwage fakt, że owulacje miałam w 9 dniu cyklu (i wiem to na pewno, szczyt śluzu i ból jajnika), a "pracowaliśmy" z moim M wieczór przed to też wtedy 9 dnia cyklu doszło do zapłodnienia..... więc mój suwaczek troszkę kłamie... i jest 5 dni do przodu z resztą z USG też wyszło że ciąża jest tydzień starsza... ale pozostawiam na suwadzku termin z OM
Tak więc chciałąbym odstawić ten fenoterol 4 listopada bo wtedy będzie 37 tyg i 1/2 tygodnia według OM i 38 tyg i 1 dzień według mojej teorii i według USG ... czyli najwyższy czas na odstawienie bo jak mnie dłużej potrzyma.... to chyba pęknę.... nabieram wody... i czuje sie jak słonik
Tak więc chciałąbym odstawić ten fenoterol 4 listopada bo wtedy będzie 37 tyg i 1/2 tygodnia według OM i 38 tyg i 1 dzień według mojej teorii i według USG ... czyli najwyższy czas na odstawienie bo jak mnie dłużej potrzyma.... to chyba pęknę.... nabieram wody... i czuje sie jak słonik