reklama
konwalianko ja sobie tez Ciebie wyobrazalam w ciemnych wlosach , tak jak balkan mowi a widok taki na tym zdjeciu ze az sama bym sie tam dossala w ogole musze CI powiedzie ze jestes bardzo ladna kobieta!!!
ania i psocia, wy to sie wozicie po swiecie super zdjecia!!
Aniu dzieko do ciebie podobne nie jest
ania i psocia, wy to sie wozicie po swiecie super zdjecia!!
Aniu dzieko do ciebie podobne nie jest
Wisieńka
Fanka BB :)
Konwalianko przesliczna jesteś, i mamy taką samą pieluszkę;-)
Ania, Psotka super zdjęcia i faktycznie Dawidek wielki. Moja Milusia pod pachę mu się schowa
Ania, Psotka super zdjęcia i faktycznie Dawidek wielki. Moja Milusia pod pachę mu się schowa
Konwalianko No ja już dawno mówiłam, że naprawdę ślicznie wyglądasz! Pięknie.
Psocia Ania no, wreszcie spotkanie doszło do skutku Piękne mamy i piękne dzieciaczki. Ale duże są. Mam nadzieję, że Staś niebawem spotka się z Dawidkiem, Tymciem, Mateuszkiem i Natalką. Ale będzie impreza
Psocia Ania no, wreszcie spotkanie doszło do skutku Piękne mamy i piękne dzieciaczki. Ale duże są. Mam nadzieję, że Staś niebawem spotka się z Dawidkiem, Tymciem, Mateuszkiem i Natalką. Ale będzie impreza
MADZIA
mama majuni i groszka
przywiozę wam swojskich warzyw mogę i ja pliss?Konwalianko No ja już dawno mówiłam, że naprawdę ślicznie wyglądasz! Pięknie.
konwalianka
Mały bąbelek
przywiozę wam swojskich warzyw mogę i ja pliss?
haha.. jeszcze pytasz te warzywa nas przekonują
reklama