reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama G. - na językach.

Wracając do mg, bo jej dotyczy wątek. Możesz mi wyjaśnić ile mg zebrała środków na busa do USG, kiedy i czy finalnie ten bus został zakupiony a zbiórka rozliczona?

Bus jest w tej chwili w produkcji. Była o tym informacja kilka tygodni temu.

Informacja o podatku od zbiórki na WOŚP była podawana na jej Ig tak często, że ja ją pamiętam. Wszystko było bardzo dokładnie wytłumaczone, ja nie miałam żadnego poczucia wyparowywania czegokolwiek. Pamiętam to dobrze, mimo, że w jej zbiórce nie brałam udziału.

reklama
Nie kwietnia a września 😜 i poszła na studia niestacjonarne, które też są płatne ale mniej, co jest w przytaczanym przez Ciebie fragmencie książki. Coś że są o połowę tańsze 😜 i w obu przypadkach chodziło o tą sama uczelnię, polską, WUM, różnica była w języku prowadzenia zajęć.
Od razu zaznaczam że nie broni MG a wręcz przeciwnie, nie trawię tej kobiety.

Niżej poprawiłam od razu ba wrzesień😉

Bus jest w tej chwili w produkcji. Była o tym informacja kilka tygodni temu.

Informacja o podatku od zbiórki na WOŚP była podawana na jej Ig tak często, że ja ją pamiętam. Wszystko było bardzo dokładnie wytłumaczone, ja nie miałam żadnego poczucia wyparowywania czegokolwiek. Pamiętam to dobrze, mimo, że w jej zbiórce nie brałam udziału.
Aga, osoba pisząca tu o tych podatkach już sama się zapętliła. Pisze w piątek, ze gdyby wiedziała o vat, to nie wsparła by tej zbiórki, a dziś, że wzięła też udział w jej 2 zbiórce, która też nie była przejrzysta . :rofl2:

Pomińmy już MG. Czy zgadzasz się ze stwierdzeniem, że hejt na osoby publiczne jest czymś normalnym ?
I czy określenie: " z jej zbiórki wyparowało mnóstwo kasy" jest Twoim zdaniem tylko pytaniem o czyjąś uczciwość?
To jest prostsze niż Ci się wydaje.
Jeśli zdanie jest prawdziwe to jest to po prostu stwierdzenie faktu. Jeśli natomiast zdanie jest nieprawdziwe to jest to stwierdzenie nieprawdy. Prosta sprawa i nie ma tu hejtu.

@aniaslu mam prośbę. Naprawdę zamknijmy to bagienko. Od zawsze było i będzie tak, że jak ktokolwiek powie o swoim negatywnym doświadczenie z tą Panią i opowie o tym jak interpretuje jej słowa (bo każdy z nas tu tylko może interpretować, a jakoś mg nigdy nie sprostowała tych interpretacji-chętni i fanki mogą to same sprawdzić, napisać komentarz, maila, wiadomość, poświęcić prywatny czas na zgłębienie tematu i wrócić do nas z konkretnym sprostowaniem) to za 5 minut zlatuja się fanki ze sztandarami "hejt", "lincz", "ppo drugiej stronie jest człowiek".

Wybielasz się. To co robiłaś w tym wątku to hejt. Zareagowały na niego osoby, które piszą, że krytyka jej się należy, że nie są jej fankami. Stosujesz dokładnie tę samą technikę co MG od lat. Jeśli ktoś ją słusznie skrytykuje ona tego nie dźwiga po prostu i musi odwrocić kota ogonem.

Ja i doświadczyłam masę złego od systemu i lekarzy i nie cierpię cwaniactwa i uwazam, ze to co ona zrobiła jest złe. Uważam też, że to co zrobiłaś Ty jest złe i jest hejtem. Nie jestem jej fanką i w pełni się zgadzam z każdym kto ją krytykuje za jej błędy, ale błędy, a nie wyimaginowane przekręty.

Bardzo jestem ciekawa kto się tam pojawi 😎
Cóż, oczekuję cierpliwie.
Dobrego dnia wszystkim i smacznej kawusi😘

:D Ależ Ty uwielbiasz aferki, sama je kręcisz, zaczepiasz a potem "ale ja nic złego nie robię". Ja jestem ciekawa czy Ty w tym roku cokolwiek na jakąkolwiek zbiorkę przelałaś, kogokolwiek wsparłaś czy tylko na forum w "widocznej" zbiórce będziesz budowała swoje ego. Daj znać😘

:D Ależ Ty uwielbiasz aferki, sama je kręcisz, zaczepiasz a potem "ale ja nic złego nie robię". Ja jestem ciekawa czy Ty w tym roku cokolwiek na jakąkolwiek zbiorkę przelałaś, kogokolwiek wsparłaś czy tylko na forum w "widocznej" zbiórce będziesz budowała swoje ego. Daj znać😘

Gdzie tam jest aferka? Mam Ci pokazać moje przelewy😂😂😂
@aniaslu serio?

reklama
To co teraz napisałaś to zwykły hejt.

Do góry